Мін'юст збільшив розмір аліментів

  1. поділіться

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Аліменти, що виплачуються в Україні, повинні співвідноситися з прожитковим мінімумом для дитини

Аліменти, що виплачуються в Україні, повинні співвідноситися з прожитковим мінімумом для дитини. Їх розмір зросте після відповідного рішення Міністерства юстиції, повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу відомства Павла Петренка.

На засіданні Кабміну в середу він повідомив, що мінімальний розмір аліментів збільшений до прожиткового мінімуму (для дитини до 6 років він становить 1 559 грн, 6-18 років - 1944 грн).

Серед інших нововведень - підвищення відповідальності за перешкоди спілкуванню з дитиною, обов'язкова довідка про відсутність більш ніж піврічної заборгованості при надходженні на роботу держслужбовцям, а також скорочення терміну, після якого вводяться обмеження для боржників.

«Петренко також зазначив, що також вступив в силу другий пакет новацій, яким запроваджено преференції для батьків. Також законодавчо зрівняли в правах з виховання і можливості виїзду за кордон з дитиною обох батьків, які сумлінно виконують свої обов'язки », - інформує агентство.

Нагадаємо, в Україні посилена відповідальність за несплату аліментів .

Інші новини: Рева запропонував ввести аліменти на утримання батьків

Читайте останні новини про події в Україні на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

поділіться

Теги: Павло Петренко , Мін'юст , аліменти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online