Аліменти на трьох дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У більшості випадків, рішення виплачувати аліменти на трьох дітей приймається обома батьками на добровільній основі.

У більшості випадків, рішення виплачувати аліменти на трьох дітей приймається обома батьками на добровільній основі

В іншому випадку, батько, під опікою якого перебуває дитина (або діти) може подати позовну заяву до суду, в якому він буде відстоювати право дитини на отримання соціального матеріального забезпечення від другого з батьків.

У більшості випадків проблеми з виплатою аліментів починаються тоді, коли доводиться платити аліменти на трьох дітей, або більшу кількість дітей. В першу чергу це пов'язано з обсягами виплат. Державою встановлено відсоток аліментів на трьох дітей у розмірі 50% від доходу (заробітної плати та іншого типу легального доходу) батька.

У фактичному підрахунку, виплати на дитину одну складають 25%, на двох і трьох - по 16,5%. У разі більшої кількості дітей цей відсоток значно зменшується.

Варто також пам'ятати, що розмір аліментів на трьох дітей залежить не тільки від доходів батьків, але і від ряду інших факторів.

По-перше, від віку дитини, дітей. За державним законам, повноліття настає у віці 18 років, і з цього часу аліменти на дитину (здорового і дієздатного) не виплачуються. Наприклад, якщо дітей в сім'ї троє, але двоє з них вже досягли повноліття, то аліменти на третю дитину будуть вираховуватися за принципом аліментів на одну дитину, тобто в обсязі 25% на всіх.

По-друге, підраховується за принципом стану здоров'я як дитини, так і батьків. Дитині-інваліду виплати покладаються більше за обсягом, ніж дитині з нормальним здоров'ям. Крім того враховується і здоров'я батька - опікуна (недееспособному опікуну, опікуну-інваліду аліменти також нараховують вищі).

8 (916) 299-03-00 наш юрист в Зеленограді
відповість на ваші запитання. Зателефонуйте самі або замовте дзвінок і вам зателефонують.
Ми гарантуємо кращі ціни в Зеленограді!
Просто порівняйте ...

Замовити дзвінок

Сума аліментів на трьох дітей залежить і від стану батьків, що оплачує аліменти. Батько з обмеженою дієздатністю, непрацюючий (який не отримує доходи) за станом здоров'я має право оскаржити в судовому порядку розмір виплачуваних аліментів, спираючись на зменшення.

У будь-якому випадку, дізнатися, скільки аліментів на трьох дітей потрібно оплачувати в кожному конкретному випадку, краще всього в офіційних перевірених джерелах. Досвідчені фахівці можуть підказати відсоток аліментів на трьох дітей, а так само в індивідуальному порядку підрахувати розмір аліментів на трьох дітей для кожної окремої сім'ї, з урахуванням всіх основних елементів і додаткових факторів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online