Де і як купити недороге житло в Іспанії?

  1. Квартири в Іспанії-строго і практично
  2. Приватні будинки і вілли в Іспанії-гідна альтернатива квартирі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З давніх-давен Іспанія привертала на свої теплі землі людей з усієї планети

З давніх-давен Іспанія привертала на свої теплі землі людей з усієї планети. Це четверта країна в світі за кількістю приїжджаючих сюди туристів, більше людей приїжджає тільки до Франції, США і Китай. Часто буває так, що кілька разів приїхали сюди відпочити люди починають замислюватися про придбання тут свого власного житла. Природно, одним з найголовніших чинників при придбанні квартири або будинку є їх ціна. В останні роки ціни на житлову площу в Іспанії значно знизилися, що пояснюється, в основному, падінням платоспроможності самих іспанців. Тим не менше, багато неіспанцев користуються моментом, щоб купити недороге житло в Іспанії.

Квартири в Іспанії-строго і практично

Якщо основним критерієм покупки житла в Іспанії для вас є ціна - то не варто запитувати занадто багато чого. Навряд чи у вас вийде придбати шикарну віллу за невеликі гроші навіть в кризовій Іспанії. Найкраще сконцентруватися на пошуку затишної квартири, благо таких пропозицій зараз вистачає по всій країні. Наприклад, в провінції Аліканте , Що знаходиться в автономному співтоваристві Валенсія, цілком можна знайти однокімнатну або двокімнатну квартиру з видом на море в межах сорока тисяч євро. Трапляються і більш просторі варіанти в межах того ж цінового порядку, однак чотирикімнатна квартира в межах сорока тисяч євро буде вимагати мебелировки і, в деяких випадках, ремонту. Недорого купити будинок або квартиру - це досить просто, проте варто пам'ятати, що іноді більш недорогий варіант зажадає подальшого вкладення коштів.

Варто також звернути свою увагу на Майорку - на острові можна купити нерухомість в межах 100 000 євро. Особливо варто придивитися до варіантів у Магалуфі - цей пляжний курорт забудовувався в 1960-і роки і тут продається безліч квартир знаходяться в будинках того часу. Менш ніж за 100 000 євро можна придбати однокімнатну або двокімнатну квартиру з меблями і обов'язковим видом на море. Особливістю квартир на Майорці є також великі балкони, що збільшують загальну площу квартири. Додатковий ремонт таких квартир найчастіше не потрібно і туди можна заселятися відразу ж після оформлення угоди.

Багатьох це здивує, але в межах тих же 100 000 євро можна купити квартиру і в такому порівняно недешевому місті як Барселона. Так, швидше за все, перебувати така квартира буде не в самому центрі міста, а в одному з передмість столиці Каталонії, але, тим не менше, 50-хвилинна поїздка до центру міста може бути виправдана низькою ціною за нову двокімнатну або злегка більш пошарпану трикімнатну квартиру . Варто так само відзначити, що в межах 140 тисяч євро можна придбати і двокімнатну квартиру з невеликою балкончиком в межах міста, але варто відзначити, що така квартира може потребувати мебеліровке і невеликому приведення в порядок.

Приватні будинки і вілли в Іспанії-гідна альтернатива квартирі

Якщо з якихось причин вас не влаштовує покупка квартири, варто розглянути варіант з придбанням будинку в Іспанії. Слід відразу обмовитися, що покупка свого власного окремого іспанського будинку обійдеться дорожче, ніж покупка квартири. Це не дивно, -так як правило «без сусідів-дорожче, ніж з сусідами» працює по всьому світу. На Піренейському півострові особняки рідко будуються за індивідуальним замовленням, хоча і такі варіанти приватних будинків поширені уздовж середземноморського узбережжя. Зазвичай більш недорогі будинки зустрічаються в так званих «урбанізасьонес» - комплексах типової забудови, що включають в себе вілли, приватні будинки і многоквартіние будівлі. Зазвичай всі власники власності в таких «урбанізасьонес» користуються загальною інфраструктурою - басейнами, парками, а іноді і тенісними кортами.

На Майорці зустрічаються трикімнатні і чотирикімнатні приватні будинки до 190 тисяч євро. Найдорожчі варіанти зустрічаються в глибині острова, проте слід пам'ятати про те, що Мальорка сама по собі не дуже великий острів, а значить, що дістатися до моря практично з будь-якої точки не займе більше ніж півгодини їзди на автомобілі. Життя в глибині острова приваблива ще й тим, що там зазвичай значно менше туристів, ніж безпосередньо на березі моря. Окремо варто згадати традиційні місцеві будинки, які зазвичай коштують дешевше, ніж суперсучасні котеджі.

В Аліканте дуже поширені таунхауси, по-іспанськи звані «Касас адосадас» - ряди одноповерхових або двоповерхових будинків. Тут такі будинки найчастіше нагадують середземноморські села завдяки білому кольору зовнішньої обробки і черепичним даху. Трикімнатні або чотирикімнатні таунхаси з двома ванними кімнатами в Аліканте цілком можна знайти в районі 100 тисяч євро. В принципі, цілком можливо недорого купити один з таких таунхаусів і з басейном, але в такому випадку доведеться розщедритися на мебеліровке такого будинку. Зустрічаються також таунхауси, визирають своїми вікнами на міський простір зовні. Головною перевагою такого житла є, перш за все, його низька вартість обслуговування.

За ті ж 100 тисяч євро можна знайти притулок в вищезазначених «урбанізасьонес» і в передмістях Барселони. Будинок з трьома кімнатами і басейном в 50 хвилинах їзди від центру міста може обійтися своєму потенційному власникові і дешевше. Однак такий будинок теж зажадає мебелировки і, можливо, деякого ремонту. Невеликий дерев'яний будиночок в сільській частині муніципалітету обійдеться своєму власникові і того дешевше - в межах 90 тисяч євро. Такий будинок навряд чи зможе служити постійним місцем для життя, проте в разі того, якщо Ви збираєтеся відвідувати свою іспанську дачу не так часто, Вас може влаштувати і такий варіант.

словом, недорого купити житло в Іспанії можливо . На щастя, ми живемо в часи інтернету, що дозволяє нам шукати недорогі варіанти житла не виходячи зі свого будинку або не залишаючи свого робочого місця. Для більш повної інформації краще звернутися безпосередньо до фірм займаються продажем житла в Іспанії росіянам. На щастя, в таких фірмах працюють люди, які добре володіють російською мовою. Варто також відзначити, що ціни на житлову площу можуть змінюватися і ті ціни, які ви бачите на сайті можуть знижуватися. Крім того, також можна вказати ціну яку ви хочете заплатити за ту чи іншу квартиру або будинок, а фахівці зв'яжуться з Вами якщо ця ціна співпаде з бажаннями продавця. Досить часто люди хочуть продати свою власність швидше, а це значить, що в деяких випадках вони готові йти на певні поступки.

Якщо вам потрібна допомогти з вибором місця та й самої квартири або будинку в Іспанії, сміливо звертайтеся в Dompick за допомогою. Для цього залиште коментар під цією статтею або зв'яжіться з нами по електронній пошті [Email protected] Ми будемо раді вам допомогти!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online