Поспішайте купити гостинку в новобудові, в ЖК «Олексіївський Акварелі-2»

  1. Не чекайте - купуйте гостинку в новобудові ЖК «Олексіївський Акварелі-2»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прийшла пора змінювати життя на краще

Прийшла пора змінювати життя на краще! Відмінний спосіб зробити це - купити гостинку в новобудові , В ЖК «Олексіївський Акварелі-2». Тут Вас чекають затишні, комфортабельні апартаменти європейського класу за максимально доступними цінами в місті Харкові! Не пропустіть свій шанс зробити своє життя цікавішим!

ЖК «Олексіївський Акварелі-2» - це новітній проект від забудовника «Воробйови гори». Будинок розташований в центральному районі нашого міста, в крокової доступності до великої транспортної розв'язки, а також станції метро «Ботанічний сад». Це відмінний варіант для тих, хто хоче завжди залишатися в центрі подій, але, в той же час, перебувати далеко від міської суєти!

Перевагами житлового комплексу-новобудови «Олексіївський Акварелі-2» є:

• Розташування в благополучному, динамічно розвивається районі

• Розвинута інфраструктура

• «Зелена зона» поблизу житлового комплексу

• Наявність в безпосередній близькості розважальних закладів і паркових комплексів

• 100% новобуд

• Теплий ЕКО-будинок

• Наявність власного наземного паркінгу, ігровий і спортивного майданчика

І це лише мала частина тих переваг, які характерні для житлового комплексу «Олексіївський Акварелі-2». Хочете дізнатися більше про житловий комплекс і всіх його особливостях, тоді телефонуйте до відділу продажів компанії-забудовника! Які гостинки можна купити в новобудові ЖК «Олексіївський Акварелі-2» Забудовником запропонований широкий спектр гостінок, які відрізняються як своєю площею - від 18 до 36 м2, так і плануванням:

• Однокімнатні гостинки

• Евродвушкі

• Дворівневі гостинки

Це дозволяє Вам вибрати той варіант, який найкращим чином буде відповідати всім Вашим вимогам!

Реалізація апартаментів здійснюється в стані «під обробку» і вже з готовим євроремонтом. Також в якості додаткової послуги Ви можете замовити оснащення квартири всіма необхідними меблями і технікою від забудовника. Завдяки цьому, залишитися ночувати у своїй новій компактній квартирці в ЖК «Олексіївський Акварелі-2» Ви можете, безпосередньо в день переїзду!

Крім того, купити гостинку Ви можете на максимально вигідних для Вас умовах - сплативши всю суму відразу, або з можливістю розстрочки платежу, без посередників, безпосередньо від забудовника!

І найголовніше - вартість гостинки в ЖК «Олексіївський Акварелі-2» залишається максимально низькою, незалежно від курсу валют і стану ринку нерухомості. Тому наша пропозиція в Харкові є кращим!

Не чекайте - купуйте гостинку в новобудові ЖК «Олексіївський Акварелі-2»

Продажі гостінок вже стартували! З кожним днем ​​гостінок у продажу залишається все менше. Якщо Ви не хочете втратити свій шанс стати володарем європейської нерухомості в новому енергозберігаючому будинку - не чекайте, дійте!

Більш детальну інформацію про можливості придбання, а також про спеціальні пропозиції компанії-забудовника Ви можете дізнатися в відділ продажів! Телефонуйте прямо зараз за телефоном: +38 (096) 139-39-39!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online