Оптимальне рішення житлового питання - купити гостинку в новобудові зі своїм санвузлом та кухнею

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купити хорошу квартиру в Харкові за вигідною ціною мріють багато, а ось можуть не всі

Купити хорошу квартиру в Харкові за вигідною ціною мріють багато, а ось можуть не всі. А тільки ті, хто зрозумів, що від забудовника ціни на новобудови значно доступнішою, ніж у посередників навіть зношений вторинний фонд.

Якщо не доводилося аналізувати реальну ситуацію на ринку нерухомості, то перше бажання - звернутися в ріелторську компанію. Все-таки вони професіонали, і так напевно робили багато Ваших знайомих. Але як Ви розумієте, за «спасибі» рішення проблеми ніхто не шукатиме.

На сайті http://alekseyevskiye-akvareli.kharkov.ua/ гостинки в Харкові зі своїм санвузлом та кухнею представлені за мінімальною ціною від забудовника. Без відсотків посередників. І, що значно важливіше, минаючи слизькі питання технічного і юридичного стану вторинного житла. Звичайно ж, господарі хочуть вигадати на продаж, що реально зробити лише, приховуючи недоліки і примножуючи гідності.

Комплекс «Олексіївський Акварелі-2» - черговий вдалий проект знаменитої компанії-забудовника «Воробйови гори». Це житлові площі від 18 до 36 м2 в новому красивому Екодома, мають можливість об'єднання декількох гостінок в двох або трикімнатні квартири.

1. Це ізольоване повноцінне житло з вигодами.

2. Новобуд, зведений за вдосконаленим будівельними технологіями.

3. Теплі стіни і якісні комунальні послуги, що поставляються за новими комунікацій.

4. Продумане планування, яка за рахунок невеликої кількості стін дозволяє функціонально зонувати простір.

5. Під'їзди з євроремонтом і атмосферою гармонії, внесеної картинами і живими квітами.

6. Це найменші в місті комунальні платежі, завдяки автономної дахової котельні та раціонального кількості площі.

Квартири знаходяться в будинку з яскравим, барвистим фасадом. У дворі ландшафтний дизайн, обладнані майданчики та паркінг. Територія освітлюється і охороняється.

Житловий комплекс розташований в зеленій зоні масиву з розвиненою інфраструктурою. У 15 хв. від центру і 15 хв. ходьби від метро "Ботанічний сад". Це сучасне житло європейського класу і рівня, яке прикрасить Ваше життя!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online