Нова акційна ціна - встигніть купити гостинку в ЖК «Олексіївський Акварелі-2»!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після приголомшливого успіху проекту «Олексіївський Акварелі», компанія «Воробйови гори», на численні прохання харків'ян, розробила новий - «Олексіївський Акварелі-2». І зараз купити гостинку в ньому всі бажаючі можуть по ще більш привабливою ціною, завдяки чинному акційною пропозицією від забудовника!

І зараз купити гостинку в ньому всі бажаючі можуть по ще більш привабливою ціною, завдяки чинному акційною пропозицією від забудовника

Новий житловий комплекс «Олексіївський Акварелі-2» ще краще, ще яскравішим і цікавішим, ніж був раніше! Саме тому бажаючих купити гостинку в Харкові в ЖК дуже багато, і квартири тут розпродаються неймовірно швидко! До речі, якщо і Ви хочете стати володарем хоча б однієї з них, варто поквапитися, поки вільні варіанти є в продажу!

1. У житловому комплексі представлено широке розмаїття смарт-квартир, які відрізняються своєю площею, плануванням, а також призначені для різних категорій громадян. Тут оптимальні варіанти знайдуть для себе і студенти, і люди старших вікових категорій. Молоді пари, і сім'ї з дітьми.

2. Забудовник пропонує до покупки гостинки з різними стадіями готовності. Наприклад, Ви можете купити квартиру в стані «під обробку», або ж вибрати вже з готовим дизайнерським євроремонтом. До того ж, у забудовника можна замовити додаткову послугу - установку в гостинці всієї необхідної для комфортного проживання меблів і техніки. Дана послуга обговорюється в індивідуальному порядку.

3. Кожна з гостінок володіє оптимальною площею і плануванням. Ви можете використовувати з функціональної користю абсолютно кожен м2! Таким чином, Ви не будете відчувати нестачу вільного простору або навпаки, його надлишку!

4. Гостинки в ЖК «Олексіївський Акварелі-2» - це чудовий варіант нерухомості під здачу в оренду! Прибутковість таких смарт-квартир становить 12-16% річних.

5. Гостинки - це ТОП продажів в Харкові ось уже кілька років. Квартири мають високу ліквідність. І, купивши їх зараз, за ​​неймовірно низькою ціною, Ви зможете реалізувати їх набагато дорожче, через деякий час.

Дізнатися докладніше про новому житловому комплексі «Олексіївський Акварелі-2», а також про всі діючі акції, які дозволять Вам купити квартиру ще вигідніше, Ви можете у відділі продажів компанії-забудовника! Продаж здійснюється без посередників!

ЖК «Олексіївський Акварелі-2»

http://alekseyevskiye-akvareli.kharkov.ua/

Тел. +38 (096) 139-39-39

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online