Краща пропозиція Харкова - гостинки без посередників в ЖК «Олексіївський Акварелі-2»

  1. однокімнатні студії
  2. дворівнева гостинка
  3. Гостинка - евродвушка

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нове СУПЕР-пропозиція в місті Харкові! Гостинки з «розумними» плануваннями і оптимальною площею, які Ви можете купити безпосередньо у забудовника, без участі посередників! Це ідеальний варіант дохідної квартири, яку Ви можете здавати в оренду і отримувати додаткові надходження в свій особистий бюджет, на рівні 12-16% річних від вартості гостинки! ЖК «Олексіївський Акварелі-2» - це Ваш унікальний вибір!

ЖК «Олексіївський Акварелі-2» - це Ваш унікальний вибір

Житловий комплекс «Олексіївський Акварелі-2» - це масштабний проект від компанії-забудовника «Воробйови гори»! Тут Ви можете купити гостинку без посередників в Харкові , Площею від 18 до 36 м2. Формат квартир також варіюється!

однокімнатні студії

Представлений формат смарт-квартир володіє раціональним плануванням, яка передбачає єдине житловий простір для всіх функціональних зон житла. Тут передпокій, кухня і вітальня розміщені в рамках єдиного простору. Поділ зон здійснюється, за допомогою предметів інтер'єру або дизайнерських рішень в обробці.

Студія, хоч і при невеликій площі, виглядає просторою і функціонально унікальною нерухомістю. Саме тому такі варіанти користуються великим попитом серед молоді або купуються в якості квартир для здачі в оренду!

дворівнева гостинка

Характерною особливістю її вважається збільшена висота стель, за рахунок чого вдалося облаштувати другий житловий рівень, який в разі ЖК «Олексіївський Акварелі-2» виконує роль комфортної міні-спальні. Дворівневі гостинки - це унікальний варіант для тих, хто потребує не просто в додатковому житловому просторі, але і хоче мати сучасну квартиру з унікальним плануванням.

Вибираючи дворівневу гостинку в ЖК «Олексіївський Акварелі-2», Ви отримуєте МАКСІ-квартиру по МІНІ-ціною!

Гостинка - евродвушка

Представлений варіант називають найкращою альтернативою для двокімнатних квартир. Дійсно, адже евродвушка має оптимальної площа - 36 м2, в якій розташовані всі житлові зони, в яких може потребувати сім'я з дитиною. Тут є вітальня і спальня, комфортна спальня та гардеробна, санвузол і функціональна міні-кухня.

Вибравши евродвушку, Ви отримуєте рівно стільки корисного простору, скільки необхідно для комфортного проживання! Ви не будете переплачувати за ті м2, які Вам не потрібні!

Подробиці покупки гостінок без посередників в ЖК «Олексіївський Акварелі-2» дізнавайтеся у відділі продажів компанії-забудовника!

ЖК «Олексіївський Акварелі-2»

http://alekseyevskiye-akvareli.kharkov.ua/

Тел. +38 (096) 139-39-39

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online