ЖК Аквамарин. Купити новобудову в Мінську

  1. Будинок 4 Секція 1

Будинок 4 Секція 1

КВАРТИРА З вікном у ванній

Всі квартири продані

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

144/14

Квартир всього / залишилося

Всі квартири в ЖК «Аквамарин» продані. У продажу доступні господарські комори і машиномісця в паркінгу.
Житловий комплекс «Аквамарин» - унікальний об'єкт, який не має аналогів в Мінську. Він комфортний, практичний і естетично красивий. Ексклюзивна авторська концепція являє собою два житлових будинки (9 поверхів і 6 поверхів), створених в єдиному стилі.

У ЖК "Аквамарин" спроектовані 192 квартири поліпшеного планування від 48 до 230 кв.м, а також 8 розкішних пентхаусів від 180 до 230 кв.м з просторими терасами від 100 кв.м.

В об'єкті передбачено все необхідне для комфортного життя: системи контролю доступу і відеоспостереження території, обладнаний дитячий майданчик, критий паркінг (на 82 місця) і гостьова зовнішня стоянка (на 136 місць).
Всі квартири в ЖК «Аквамарин» продані. Зверніть увагу на наш новий об'єкт «Олімпік Парк».

Пропонуємо до покупки ізольовані господарські приміщення (комори) у складі житлового комплексу «Аквамарин». Приміщення знаходяться на підвальному поверсі житлового будинку по вул. Філімонова, 22 і є оптимальним рішенням для зберігання вашого господарського та спортивного інвентарю, а також предметів побуту.
  • Зручний доступ, оптимальна площа, можливість покупки або оренди, доступна ціна.
  • Площа господарських комор: 5 кв. метрів.
  • Розташування: підвальний поверх, вхід з вулиці.
  • Тип коморах: ізольовані приміщення.
Продаж 980 BYN м2, оренда 9.8 BYN м2. Вартість станом на 02.10.2017.
У критому паркінгу ЖК «Аквамарин» в продажу є машиномісця. Передбачена система контролю доступу, відеоспостереження. Цілодобова захист вашого автомобіля від погодних впливів (дощу, снігу, прямих сонячних променів), зручний доступ до вхідних групі.
Вартість машиномісця - 68600 BYN. Вартість станом на 02.10.2017.

Житловий комплекс "Аквамарин" розташований в екологічно чистому і престижному районі білоруської столиці на перетині вулиць Філімонова і Парниковая на набережній каналу Слепянской водної системи. Поблизу об'єкта знаходиться історико-культурний пам'ятник архітектури "Садиба Ванькович" і Національна бібліотека Білорусі, в ста метрах від комплексу - лісопаркова зона.
Комплекс характеризується відмінною транспортною доступністю. До головної столичної магістралі - проспекту Незалежності - 800 метрів, до МКАД - 3,5 км. Поруч знаходяться дві станції метро: "Схід" і "Московська".

Елітне житло - це не тільки застосування в ході будівництва сучасних і високоякісних матеріалів, а й продумана до дрібниць інфраструктура, яка зможе задовольнити запити найвимогливіших громадян. ЖК "Аквамарин" не є винятком: комплекс обгороджений по периметру, а до складу внутрішньої інфраструктури входить один з найсучасніших в Мінську тренажерних залів, VIP-відділення банку, затишний дитячий розвиваючий центр, де можна залишити дитину протягом свого робочого дня, студія краси , а також кілька елітних салон-магазинів. Окремо варто відзначити відразу кілька мальовничих лісопаркових зон, що знаходяться в радіусі 300 метрів від комплексу.

У крокової доступності розташовані зупинки громадського транспорту, поліклініки, школи і дитячі сади. У відносній близькості - відразу дві станції метро ( «Московська» та «Схід»). Автомобілісти гідно оцінять зручний виїзд на пр. Незалежності і МКАД.

Розташування та інфраструктура

Панорами не доступні.

Житлова нерухомість

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online