На думку депутата Київради О. Пабата: автостанції "Київ" і "Південна" працюють незаконно

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

9 лютого 2017, 13:43 Переглядів: 9 лютого 2017, 13:43 Переглядів:   Автостанції Київ і Південна працюють незаконно, оскільки, відповідно до даних зі списку атестованих автостанцій, термін дії їх атестації закінчився в минулому році, а інформація про видачу нових засвідчує про атестацію - відсутня

Автостанції "Київ" і "Південна" працюють незаконно, оскільки, відповідно до даних зі списку атестованих автостанцій, термін дії їх атестації закінчився в минулому році, а інформація про видачу нових засвідчує про атестацію - відсутня. Про це 7 лютого 2017 р заявив київський депутат Олександр Пабат на своїй сторінці в Facebook.

"В процесі розбору польотів щодо роботи автостанцій столиці знаючі люди підкидають цікаві факти . Наприклад, що термін дії атестації підвідомчих він не місту, а Кабміну автостанцій "Автовокзал Київ "І" Південна "завершився в минулому, 2016 році. Тобто де-юре вони не існують. Де-факто продовжують працювати, і навряд чи по-білому", - заявив Олександр Пабат.

Таким чином, виходить, що Фонд державного майна України не закриває незаконно працюючі автостанції і тим самим створює ситуацію, при якій інші державні структури змушені виписувати приписи і штрафи перевізникам, які відправляються з незаконних автовокзалів. В результаті, раніше прийнята концепція розвитку інфраструктури Києва, яка має на увазі виведення всіх вокзалів за межі центру міста на кінцеві станції метро не реалізовується. І місто, як і раніше, потопає в заторах і аваріях, адже величезна кількість рейсів відправляється з центральних частин Києва, а це близько тисячі маршрутів кожен день.

Ні для кого не секрет, що зовсім скоро в столиці відбудеться міжнародний пісенний конкурс Євробачення і, відповідно, завдання міста показати себе з найкращого боку. Якість інфраструктурних об'єктів, їх відповідність європейським нормам і сучасним вимогам - це безпека пасажирів-гостей столиці, а також її обличчя. А завдяки бездіяльності ФДМ старі автовокзали Києва можуть охарактеризувати місто тільки як несучасний і не відповідає європейському рівню сервісу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На думку депутата Київради О. Пабата: автостанції" Київ "і" Південна "працюють незаконно". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online