Автобуси в Ангарську - до півночі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З 1 жовтня Ангарську автобуси затребуваних міських маршрутів працюватимуть до опівночі. Пасажирам після дев'ятої вечора більше не доведеться мокнути під дощем або тремтіти від холоду на зупинці в очікуванні транспорту. Фахівці «Автоколони 1948» створили для пасажирів зручний додаток Go2bus . Можна встановити на смартфон або комп'ютер додаток і бачити в режимі онлайн час прибуття автобусів міських маршрутів до будь-якої із зупинок.

2

Мер Ангарського міського округу Сергій Петров поставив перед Ангарську автотранспортниками завдання підвищити якість обслуговування пасажирів, максимально наблизивши комфортність громадського транспорту до столичного рівня. Було потрібно вирішити багаторічний питання про вечірніх рейсах автобусів в Ангарську.

Професіонали «Автоколони 1948» зуміли грамотно і якісно виконати поставлене мером завдання організації вечірніх рейсів і одночасно знайшли зручний і надійний спосіб інформування ангарчан про час приходу автобусів на зупинки. Багатомісячний працю фахівців дав відмінний результат. Тепер в Ангарську пасажир і автобус обов'язково зустрінуться на потрібній зупинці в потрібний час. Завдяки технічній новинці «Автокололонни 1948» - інтернет-додатком Go2bus можна заздалегідь розрахувати, коли вийти з дому, не втрачати марно час, не мерзнути, а відразу сісти в свій автобус. Без цього нововведення вечірні рейси автобусів виконувалися б даремно, «для галочки».

Без цього нововведення вечірні рейси автобусів виконувалися б даремно, «для галочки»

Go2bus вже сьогодні можна встановити на будь-який смартфон або комп'ютер

Ангарський автотранспортники більше року працювали над створенням і впровадженням цієї програми. Результатом злагодженої роботи може скористатися кожен володар смартфона або комп'ютера. До речі, розробники Go2bus подбали і про тих ангарчанах, які користуються простенькими стільниковими телефонами і не мають можливості встановити таку програму. Для них на базі «Автоколони 1948» створено інформаційний довідковий центр, який почне працювати з 1 жовтня. Досить буде набрати номер, задати питання - і оператор повідомить, коли на вашу зупинку прийде найближчий автобус.

- Сьогодні Ангарську автотранспортні підприємства можуть надати пасажирам можливість спокійно приїжджати додому навіть з останньої іркутської електрички, - розповів Сергій Валерійович Шарков, голова думської комісії з транспорту. - Час пізніх рейсів буде синхронізовано з приходом останніх іркутських електричок і поїздів далекого прямування. Вартість вечірньої поїздки в Ангарську, на відміну від інших міст, залишається колишньою. Так, вечірні рейси збиткові, але ми хочемо зробити рідне місто комфортним в усіх відношеннях. І робота автобусів допізна - ще один крок у цьому напрямку. А пасажирам більше не доведеться гадати на зупинці, коли ж прийде автобус. Місцезнаходження транспортних засобів визначається завдяки системі ГЛОНАСС. Смартфон або комп'ютер, на якому встановлена ​​безкоштовна програма, допоможе в будь-який момент дізнатися, де знаходиться потрібний вам автобус і через скільки хвилин він підійде. Якщо ви опинилися в незнайомій частині міста і не знаєте як дістатися до потрібної зупинки, додаток покаже, які автобусні маршрути і зупинки є поблизу, коли підійде найближчий автобус. Будь-який з міських маршрутів можна подивитися на карті додатки - так ви легко знайдете те, що вам підходить. Є й інший варіант - вам допоможе дзвінок в автотранспортну довідкову службу.

Якщо не встигаєте на найближчий автобус, можна подивитися, де рухається наступний, і коли він підійде. Натискаєте на потрібний вам номер маршруту - відразу відкривається вся траєкторія маршруту, його зупинок і розклад автобусів, які знаходяться на лінії. Якщо автобус з якоїсь причини зійшов з маршруту, вам про це теж буде відомо, і ви зможете знайти альтернативу. Якщо на вашому телефоні немає такого додатка, то вам допоможе оператор інформаційної довідкової служби. Він повідомить про потрібному вам автобусі.

- Працівники нашого довідкового центру оперативно повідомлять вам про час прибуття чергового автобуса або порекомендують зручний для вас маршрут. Така послуга дуже зручна у вечірній час, коли автобуси ходять рідше і на приміських маршрутах, де відстані між зупинками обчислюються кілометрами і людині дуже важливо знати точний час приходу автобуса. Це дуже важливо для людей, чиї дачі розташовані далеко за містом: знаючи точний час прибуття автобуса на зупинку, людина може спланувати час виходу на зупинку і не чекати в негоду на зупинці марно, - пояснив депутат Шарков.

Інформацію про роботу нової довідкової системи буквально на днях розмістять в автобусах - в ній покроково розписано, як встановити програму на свій телефон, як і коли можна зв'язатися з оператором інформаційної довідкової служби.

Завдяки професійній роботі фахівців «Автоколони 1 948» користуватися міським транспортом стане ще зручніше. В Ангарську вирішена одна з пріоритетних завдань, поставлених мером Ангарського міського округу Сергієм Петровим. Зроблено ще один важливий крок формування комфортного середовища нашого міста.

Go2bus вже сьогодні можна встановити на будь-який смартфон або комп'ютер. І ви ніколи не пропустите потрібний вам автобус. Завантажити додаток можна Google Play і App Store .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online