Де живе Авраам Руссо

  1. Особисте життя
  2. Будинок Авраама Руссо

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відомий співак Авраам Руссо народився в Алеппо в 1969 році в глибоко віруючій родині. Псевдонім «Авраам Руссо» був узятий в 1994 році. «Руссо» - це прізвище матері, а «Авраам» - за словами співака, форма його справжнього імені, але найбільш гучна для цього прізвища.

«Руссо» - це прізвище матері, а «Авраам» - за словами співака, форма його справжнього імені, але найбільш гучна для цього прізвища

Співак багато подорожував і виступав в різних країнах: США, Італії, Франції, Вірменії, Україні та в інших. Подорожуючи по світу, вивчив більше десяти мов. Виступати в Росії почав з 1999 року, але популярність прийшла в 2001 році після підписання контракту з Пригожиним і вдалого дуету з Христиною Орбакайте.

Особисте життя

У 2005 році в Москві одружився на громадянці Америки Морель Фердман, обвінчалася пара в Ізраїлі.

У співака є дві дочки: Емануелла 2006 року народження і Аве Марія 2014 року народження. Обидві дочки народилися в Америці.

У 2006 році в Москві, коли дружина Авраама Руссо була на четвертому місяці вагітності, на нього було скоєно замах. Співак вижив, але мало не залишився інвалідом, йому довелося заново вчитися ходити і довго відновлюватися. Після цього Руссо з сім'єю переїхав в Америку і повернувся в Росію тільки в 2009 році.

Після одужання в 2009 році випустив перший англомовний альбом.

У 2010 році відновив концертну діяльність і оголосив про великий турне по Росії, в рамках якого дав понад 170 концертів.

Будинок Авраама Руссо

Так як Авраам багато подорожував і довгий час жив в Америці у нього є квартири і будинки не тільки в Москві, але і за кордоном. Точно відомо про наявність будинку в Нью-Джерсі і квартирі на Кутузовському.

Після повернення в Росію в 2009 році Руссо оселився в селищі «Нові віхи» . Вибираючи місце для житла, в першу чергу віддавав перевагу селищам, близько розташованим до Москви. Йому дуже сподобався будинок, побудований за проектом архітекторів з Канади з використанням найсучасніших технологій, а також в цьому місці його приємно здивувало повна відсутність величезних і глухих парканів між ділянками.

Йому дуже сподобався будинок, побудований за проектом архітекторів з Канади з використанням найсучасніших технологій, а також в цьому місці його приємно здивувало повна відсутність величезних і глухих парканів між ділянками

Будинок вийшов дуже світлим, з великими вікнами і високими стелями, в ньому створюється атмосфера свободи і відкритості. На першому поверсі розташувалися: їдальня, кухня, парадна і вітальня. Тут немає закритих або темних місць, немає дверей і різких кутів - всі зони м'яко перетікають одна в одну. Багато світла і повітря, для Авраама це дуже важливо, тому що він страждає легкою формою клаустрофобії.

Багато світла і повітря, для Авраама це дуже важливо, тому що він страждає легкою формою клаустрофобії

Стиль всього будинку - це гармонійне змішання класики і сучасності. В інтер'єрі використовувалися не тільки сучасні, але і натуральні матеріали - такі як мармур і дерево. В гармонію світло-бежевих і коричневих кольорів, класичних ліній інтер'єру немов вриваються сучасні елементи хай-тека (у вітальні - це лампи і столики, а на кухні - це вся техніка і оригінальні світильники, що звисають зі стелі).

Кухня - одне з улюблених місць Авраама, так як він дуже любить готувати і більшу частину часу проводить саме тут. Як зізнається сам господар, перший час його дружині було не звично ділити з ним кухню, але з часом вона звикла, так як Авраам дійсно добре і смачно готує.

Не обійшлося дизайн і без розкішних ноток, тут цю роль виконують чудові кришталеві люстри. Як зізнається господар будинку, можна було б і більше розвішані люстр, що б вони телефонували кришталем, але важливо все ж знати міру не тільки в житті, але і в будинку.

На першому поверсі розвішано багато картин із зображенням природи - це вибір Авраама, він особливий цінитель природи та екології. Так само тут розташований великий білий камін.

Одним з найцікавіших місць є сходи на другий поверх, вона не тільки виконує свою основну функцію, але і є справжньою окрасою будинку, організовує навколо себе все домашнє простір.

На другому поверсі традиційно знаходяться спальні господарів і дочок, а також гостьова кімната. Тут же розташувалися ванні кімнати, що нагадують «будуар», в якому не тільки можна прийняти ванну, але і не поспішаючи привести себе в порядок.

Спальня старшої дочки нагадує кімнату принцеси з повітряним балдахіном на ліжку.

Ціна котеджу в «Нових віхами» варіюється в середньому від 20 до 30 млн. Рублів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online