Де живе Емін Агаларов

  1. Особисте життя
  2. Квартира Еміна Агаларова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Емін Агаларов (псевдонім Emin) - співак, автор пісень, успішний підприємець, перший віце-президент «Crocus Group». Народився в Баку в 1979 році. Мати єврейського походження, а батько азербайджанець.

Мати єврейського походження, а батько азербайджанець

У 1983 році разом з батьками переїхав до Москви, через одинадцять років перебрався в США, де жив і працював до 2001 року. Закінчив школу бізнесу в Нью-Йорку. Очолював чимала кількість бізнес-проектів, а також відкрив сім ресторанів в складі «Crocus Group», в тому числі і один спільно з Максимом Фадєєвим під назвою "У дяді Макса".

З 2006 року всерйоз зайнявся музичною кар'єрою. Працює як на російському, так і на міжнародному музичному ринку. У списку значущих робіт: виступ в якості запрошеного гостя на концерті Дженніфер Лопес, Євробачення в 2012 році і зйомки Дональда Трампа в кліпі до власної пісні «In Another Life».

У 2016 році Emin організовує разом з Лепсом і Сергієм Кожевниковим фестиваль «Спека» на якому виступають Кіркоров, Лепс, Агутін, Лорак та інші популярні виконавці російської естради. В цьому ж році вперше отруюється в тур по п'ятдесяти містах Росії.

Особисте життя

До 2015 року був одружений на дочці президента Азербайджану Алієвої Лейла. За заявою обох, розлучилися вони мирно і за обопільною згодою. У пари є двоє дітей - близнюки Микаил і Алі, а також Лейла удочерила дівчинку на ім'я Аміна, яку довго приховувала від преси.

За повідомленнями деяких видань сьогодні Емін зустрічається з Оленою Гаврилової - володаркою титулу «Міс Мордовія-2014».

За повідомленнями деяких видань сьогодні Емін зустрічається з Оленою Гаврилової - володаркою титулу «Міс Мордовія-2014»

Квартира Еміна Агаларова

Музикант багато їздить по світу, у нього є житлоплоща в Баку і Нью-Йорку, квартира в Москві. Ці апартаменти на верхньому поверсі ЖК Agalarov House в районі Червоної Пресні йому подарував батько, ще в далекому 1997 році. У той час проект входив до трійки кращих елітних будинків столиці та до сих пір входить в список найпрестижніших житлових комплексів.

Інтер'єри вхідних груп з обробкою з мармуру і граніту елітних сортів вражають своїм багатством і красою. На стінах старовинна живопис голландських майстрів, всюди розвішані кришталеві люстри, а також стоїть величезний і завжди свіжий букет квітів - це візитна картка забудовника.

Крім цілодобової охорони і окремого паркінгу, комплекс оснащений турецької та російської лазнями, басейном, солярієм, більярдом, баром і салоном краси. Загалом, тут знайдеться практично все, що може знадобитися для життя і відпочинку.

Квартира розташована на останньому поверсі і оформлена в популярному на сьогодні стилі мінімалізму. В оформленні переважають світлі ненав'язливі тони, вигідно виділяють деталі інтер'єру і підкреслюють легкий і гостинний характер господаря. Всі кімнати наповнені сонячним світлом за рахунок безлічі панорамних вікон і простого інтер'єру, без зайвих деталей і нависає меблів.

Великі та просторі кімнати, в яких розташовані не тільки дорогі предмети меблів, але і безліч подарунків від друзів, шанувальників і улюблених виконавців. В одному з проходів стоїть величезна біла ваза з текстом пісні «Incredible», а на стінах розвішані фотографії з автографами знаменитостей.

Як і у більшості музикантів у вітальні у Еміна встановлений білий рояль. У цьому приміщенні панує приємна тепла атмосфера. Тут господар приймає друзів.

У зірки є невелика музична студія, в якій він зі своїми музикантами готується до чергових виступів. Ця кімната в основному наповнена професійними інструментами. Еміну не доводиться турбуватися за спокій сусідів, так як прямо під ним знаходяться апартаменти батька. Співак зізнається, що це було зроблено спеціально для кращої звукоізоляції.

Зі студії можна вийти на мансарду з чудовим видом на сталінські висотки і Червону Пресні. Тут встановлено дерев'яний стіл і стільці, при бажанні можна посидіти в компанії друзів або на самоті помилуватися вечірньої столицею.

Тут встановлено дерев'яний стіл і стільці, при бажанні можна посидіти в компанії друзів або на самоті помилуватися вечірньої столицею

В середньому квартири в ЖК «Агаларов хаус» коштують від 3 до 8 млн. Доларів і вище.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online