Llogaritë nga Rostelecom. Si të paguani për një telefon Rostelecom pa një faturë

 1. Kontrolli i gjendjes së llogarisë pa marrje
 2. Si të paguani një telefon në shtëpi të Rostelecom pa një faturë
 3. Si të paguani për një telefon Rostelecom pa një faturë
 4. Përparësitë e dukshme
 5. Si të lidheni
 6. Llogari personale
 7. Ndiqni lidhjen
 8. Si të zbuloni bilancin në mungesë të një marrjeje për shërbimet e Rostelecom
 9. Si të paguani për shërbimet e Rostelecom pa një dëftesë
 10. Përdorimi i një adrese emaili për të marrë faturat nga Rostelecom

Jo shumë kohë më parë, të gjithë pajtimtarët telefon në shtëpi nga kompania Rostelecom mori faturat për pagesa përmes postës së Rusisë. Por koha nuk qëndron ende dhe u vendos që të lihej një praktikë e tillë. Në shekullin XXI, të gjithë po kalojnë nga një formë letre në një elektronike dhe në këtë artikull do të shqyrtojmë mënyrat kryesore të pagimit të një telefoni pa një faturë.

Kontrolli i gjendjes së llogarisë pa marrje

Për të kontrolluar ekuilibrin tuaj, mund të përdorni një nga metodat e mëposhtme:

  Shkoni në ATM më të afërt të Sberbank dhe shkruani numrin e telefonit tuaj. Pas kësaj, informacioni në lidhje me bilancin tuaj të mbetur do të shfaqet në ekran.

  Në faqen zyrtare të internetit dhe shikoni pranimin në mënyrë elektronike. Mund ta shtypni për lehtësi ose ta dërgoni me postë elektronike. kuti poste . Për më tepër, mund të konfiguroni postimet e njoftimit në tuaj telefon celular .

  Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit. Për ta bërë këtë, duhet të telefononi numrin falas të numrit 8-800-181-18-30 .

Si të paguani një telefon në shtëpi të Rostelecom pa një faturë

Për të paguar vetë një telefon Rostelecom, duhet të dini vetëm numrin e telefonit dhe të keni pasaportën tuaj me vete. Ju duhet një pasaportë në mënyrë që të mos merrni një komision.

 • Pa komision, pagesa pranohen në degët e Sberbank dhe në zyrat e kompanisë më të afërt.
 • Ju mund të paguani pa një komision dhe pa pasaportë përmes një ATM të Sberbank.
 • Ashtu si depozitoni para në një celular, mund t'i depozitoni në llogarinë e telefonit tuaj në shtëpi përmes një terminali të rregullt. Komisioni në to është i ndryshëm kudo dhe tregohet në ekran.
 • Nëse keni karta MasterCard ose VISA, atëherë mundeni në faqen zyrtare të internetit. Lejohet të përdorni kuletat elektronike Yandex.Money dhe WebMoney, por këtu do të merrni edhe një komision.

Siç mund ta shihni, nuk ka asgjë të komplikuar dhe ju ndoshta keni përdorur tashmë njërën prej këtyre metodave për pagesa të tjera. Refuzimi për të dërguar faturat në letër nuk ndikoi në komoditetin e përdoruesit, por shpëtoi shumë pemë në vendin tonë. Dhe si gjithmonë, ne sugjerojmë të shikoni një video se si të gjeni ekuilibrin tuaj pa një faturë.

Rostelecom është një nga kompanitë më të mëdha që ofron shërbime në industrinë e telekomunikacionit në Rusi dhe Evropë dhe ka një shkallë kombëtare. Isshtë i pranishëm në pothuajse të gjithë sektorët e tregut për ofrimin e shërbimeve të komunikimit dhe komunikimit dhe, për më tepër, mbulon më shumë se një milion familje ruse.

Rostelecom ka një pozicion drejtues në treg shërbime me brez të gjerë dhe pagoi televizionin në Rusi. Numri i përdoruesve të shërbimeve të kompanisë është më shumë se njëmbëdhjetë milion njerëz, dhe numri i përdoruesve të një pakete shërbimi të paguar tejkalon tetë milion. Për më tepër, në mesin e tyre ka rreth tre milion njerëz që janë spektatorë të një produkti të tillë federal si TV Interactive.

Kompania është bërë një udhëheqëse e patundshme, duke zënë një pozicion drejtues në tregun e shërbimeve telekomunikuese dhe ofron shërbime si për përdoruesit e korporatave ashtu edhe për autoritetet ruse. Rostelecom është njohur prej kohësh si një udhëheqës në teknologji dhe inovacion në fushat e qeverisjes elektronike, strehimit dhe shërbimeve komunale, dhe llojeve të ndryshme të informatikës. Kompania u jep përdoruesve të saj besueshmëri dhe stabilitet, sepse situata financiare është gjithmonë e qëndrueshme, e cila konfirmohet gjithashtu nga një larmi vlerësimesh krediti të nivelit të lartë.

Ndonjëherë përdoruesit e shërbimeve të kompanisë kanë pyetje në lidhje me pagesa ose faturat. Pyetjet kryesore dhe përgjigjet e hollësishme për to janë dhënë më poshtë.

Si të paguani për një telefon Rostelecom pa një faturë

Kishte raste kur faturat për pagesa për shërbimet e Rostelecom u dërguan me postë. Por me zhvillimin e teknologjisë dhe me futjen e përmirësimeve në punën e kompanisë dhe ndryshimet në politikën e saj, të gjithë përdoruesit u transferuan në informim përmes teknologjisë elektronike.

Që nga viti 2013, Rostelecom është zhvendosur në një nivel të ri të shpërndarjes së faturave për shërbime, duke i përkthyer ato në format elektronik. Tani fatura mund të merret në kutinë tuaj të postës elektronike deri në ditën e 5 të muajit pas asaj të tanishme. Ky shërbim është i disponueshëm në shumicën e rajoneve të Qarkut Federale Qendrore. Pra, le të flasim për avantazhet e kësaj metode, si dhe për mënyrën e lidhjes së shërbimit.

Përparësitë e dukshme

Me pak fjalë, e gjithë kjo shërbim është një plus i madh për kompaninë dhe pajtimtarët, për një numër arsyesh. Mësojmë pak më shumë rreth tyre:

 1. Komoditet.
  Një llogari elektronike është gjithmonë në dispozicion. Ai arrin me postë elektronike, që do të thotë se ai nuk do të humbasë mes letrave të tjera në kutinë e postës, nuk do të laget në mot të keq, etj. Përveç kësaj, ai kursen kohë dhe nuk lehtëson mbledhjen e letrave në apartament.
 2. Shtë e sigurt. Meqenëse fatura dërgohet në adresën e emailit, kjo garanton konfidencialitetin e të dhënave personale.
 3. Shpejt. Një faturë elektronike vjen më herët se një faturë letre. Mund ta paguani në çdo qendër terminali ose shërbimi.
 4. Miqësore me mjedisin. Duke zgjedhur një format elektronik, ju kurseni pyjet nga shpyllëzimi - vlerësohet se përafërsisht 60 hektarë pyje janë shkurtuar çdo vit për t'i siguruar Rostelecom letër për versionet e shtypura të llogarive.
 5. Ekonomikisht. Për shkak të kursimit të kostos, për shkak të kalimit nga letra në format elektronik, kompania mund t'i dërgojë ato për të përmirësuar cilësinë e komunikimit dhe sektorë të tjerë të zhvillimit.
 6. Falas Lidhja e shërbimit dhe dërgimi i faturës me postë elektronike janë falas.

Si të lidheni

Ju mund ta lidhni këtë shërbim në dy mënyra kryesore: në llogarinë personale të Rostelecom dhe duke klikuar në një lidhje speciale.

Llogari personale

Për të aktivizuar shërbimin "Llogari Elektronike", duhet të regjistroheni në buletinin e lajmeve nga Rostelecom. Për ta bërë këtë, futuni në llogarinë tuaj personale dhe gjeni artikullin e menusë "Abonimi në buletin". Duke klikuar në të, ju do të çoni në një menu ku do t'ju kërkohet të shënoni se çfarë informacioni nga kompania që dëshironi të merrni. Kontrolloni kutinë pranë "Faturës së pagesës mujore për fizikë. Fytyrat "dhe kliko" Ruaj ". Kjo është ajo, tani fatura do të vijë vetëm në format elektronik.

Ndiqni lidhjen

Nëse nuk keni arritur të aktivizoni pajtimin në llogarinë tuaj për ndonjë arsye, atëherë ekziston një mënyrë tjetër. Kopjoni lidhjen e mëposhtme www.gold.volga.rt.ru/sp në linjën e shfletuesit. Ju do të çoni në menunë e pajtimit të shprehur në një llogari elektronike. Në formën që shfaqet, zgjidhni degën e shërbimit tuaj, shkruani numrin e llogarisë personale, email, kodin e pajtimit (kërkoni në faturën e letrës për muajt e kaluar), shkruani kodin nga fotografia dhe klikoni "Regjistrohuni". Tani ju vetëm duhet të shkoni në kutinë tuaj dhe të konfirmoni pajtimin tuaj duke përdorur lidhjen e dërguar për ju në letrën nga fushata.
Nëse nuk keni arritur të aktivizoni pajtimin në llogarinë tuaj për ndonjë arsye, atëherë ekziston një mënyrë tjetër

Siç mund ta shihni, nuk ka asgjë të komplikuar në regjistrimin e një llogarie elektronike, ndërsa ky shërbim kursen kohë dhe thjeshton procesin e pagesës. Nëse papritmas hasni ndonjë vështirësi, atëherë gjithmonë ose ku do të jeni të lumtur të ndihmoni në zgjidhjen e vështirësive që janë shfaqur.

Përmbajtja e artikullit:

Rostelecom ofron jo vetëm shërbime të telefonisë me cilësi të lartë. Vonesa në pagesën tjetër mund të jetë një surprizë e pakëndshme. Që kohët e fundit, pajtimtarët e Rostelecom kanë ndaluar marrjen e faturave për telefonat Rostelecom në mënyrën tradicionale duke përdorur postën. Për klientë të tillë, mund të ketë mënyra të tjera të raportimit elektronik të statusit aktual të llogarisë personale.


Si të zbuloni bilancin në mungesë të një marrjeje për shërbimet e Rostelecom

Mungesa e një çertifikate për telefonin e Rostelecom nuk është një arsye për të ndaluar rimbushjen në kohë të një llogarie personale.

Ka shumë mënyra të tjera për të zbuluar se cili është borxhi juaj. Ju mund të zbuloni bilancin pa një dëftesë kur kryeni operacionet e mëposhtme:

 1. Metoda më efektive është regjistrimi në Llogari personale në faqen e internetit të Rostelecom. Aktivizimi i juaj llogari , jo vetëm që mund të zbuloni bilancin, por, pasi të keni formuar llogarinë e marrë, të shihni shërbimet e marra. Përdorimi i llogarisë tuaj personale ju lejon të shtypni vetë faturat, si dhe të organizoni mbështetje elektronike për njoftimet e borxhit në formën e SMS ose mesazheve me postë elektronike.
 2. Mund të zbuloni bilancin pa dëftesë kur kontaktoni mbështetjen. Një telefonatë në numrin 8-800-1000-800 do të lidhet me operatorët të cilët do të informojnë për borxhin ekzistues. Gjithashtu, me këtë numër ju mund të lëshoni një shërbim përmes të cilit për tuajin telefon celular Kujtesa SMS për pagesën e ardhshme do të merret me kohë.
 3. Sberbank i Rusisë gjithashtu ofron shërbime të informacionit për borxhin. Duke përdorur ATM-në më të afërt, ju merrni të dhëna duke futur një numër pajtimtar.

Si të paguani për shërbimet e Rostelecom pa një dëftesë

Borxhi ekzistues paguhet jo vetëm me faturat në zyrat postare dhe zyrat e ndërmarrjeve. Metodat e tjera alternative janë mjaft të zakonshme. Pagesa nga Rostelecom pa faturë është e mundur me numrin e telefonit ose llogarinë personale.

 1. Ndër shumë shërbime të ofruara për përdoruesit e Llogarisë personale nga Rostelecom, mundësia e pagimit të shërbimeve pa lënë shtëpinë tuaj është në dispozicion. Pasi të keni mësuar borxhin, është propozuar të bëni një pagesë duke përdorur kartat bankare Visa ose Mastercard, si dhe përmes kuletave elektronike Yandex para ose Webmoney.
 2. Specialistët në zyrat e Rostelecom gjithmonë do të pranojnë pagesa në para sipas numrit të pajtimtarit. Një kërkesë për këtë procedurë nuk kërkohet.
 3. Pagesa nga Rostelecom pa faturë është në dispozicion në degët e Sberbank . Për të bërë një pagesë, kërkohet një pasaportë. Asnjë komision shtesë nuk do të ngarkohet.
 4. Ekziston një mundësi për të shlyer borxhin ndaj një kompanie telekomunikacioni në ATM të Sberbank . Për ta bërë këtë, shkruani një llogari personale ose një numër telefoni në shtëpi.
 5. Ju mund të paguani një faturë pa një faturë përmes terminaleve të shpejtë të pagesës . Por në këtë rast, një sasi e caktuar komisioni zbritet nga përdoruesi.
 6. Portali në internet Sberbank ju lejon të bëni pagesa në çast. E tëra që ju nevojitet është regjistrimi dhe një telefon celular për të konfirmuar transaksionin e shpenzimeve. Këtu, pagesa bëhet edhe nga Rostelecom pa një dëftesë, nëse dihet shuma e borxhit dhe numri i pajtimtarit.

Përdorimi i një adrese emaili për të marrë faturat nga Rostelecom

Refuzimi i kompanisë për të dërguar fatura letre krijon disa shqetësime për përdoruesit që janë mësuar të marrin informacione në kohë për borxhet ekzistuese. Rostelecom ofron një shërbim falas për dërgimin e faturave në adresat personale të përdoruesve.


Kryerja e një operacioni të tillë nuk është e vështirë. Regjistrimi në llogarinë personale përfshin përdorimin e shërbimit të dërgimit të dokumenteve në postë elektronike. Oferta do të shfaqet kur të zgjidhni opsionin "Lidhu shërbimin". Informacioni i mëposhtëm mund të vijë sipas dëshirës në adresën e postës elektronike të treguar:

 • faturat për shërbimet e ofruara
 • informacione për transferimin e parave të gatshme
 • gjendja e llogarisë rrjedhëse

Nëse është e nevojshme, në cilësimet mund të ndryshoni adresën e emailit ku do të dorëzohen informacionet e nevojshme.

Pranimi në kohë i njoftimeve dhe pranimeve nga Rostelecom në llogarinë tuaj personale ose me e-mail personal do t'ju shpëtojë nga krijimi i borxhit dhe rreziqet e shkëputjes së shërbimeve. Ju mund të paguani për telefonin në mënyrën më të pranueshme.

Как перевести жилое помещение в нежилое правильно
Перевод жилого помещения в нежилое – насущный вопрос. Он может интересовать и многих предпринимателей, которые решили открыть свой бизнес, и собственное помещение в подходящем месте у них для этого есть

Чем сверлить керамогранит, как лучше это сделать?
В современном строительстве все большую популярность приобретает керамогранитная плитка. Изначально этот материал планировался для технического применения, поэтому при его создании акцент делался на такой

Как купить землю под строительство коммерческого объекта?
В любом крупном городе купить земельный участок под строительство – это та еще задача. Свободной земли практически не осталось. Дефицит, в свою очередь, провоцирует рост цен. Впрочем, это обстоятельство

Что такое намеренное ухудшение жилищных условий и как определяется факт его совершения
В 2005 году в ЖК РФ появился новый термин «намеренное ухудшение жилищных условий». В ст 53 он трактуется, как действия, способствующие ухудшению условий проживания. Как показывает практика, основная

Как избавиться от домашних муравьев
Зайдя однажды на кухню, вы вдруг осознаете, что уже не единственные хозяева в своей квартире — ваша законная жилплощадь захвачена полчищами муравьев, одними из самых зловредных домашних паразитов. Первая

Ипотека в Сбербанке — как выбрать, как оформить и как получить
Для многих граждан ипотечный кредит — единственный шанс купить собственное жилье. Оформить ипотеку можно в большинстве российских банков. Однако наибольшей популярностью у заемщиков пользуется Сбербанк,

Как организовать свое дело
Чтобы получить подробное руководство  для открытия своего дела, узнать последовательность этапов и их особенности, необходимо почитать данную статью. Чтобы организовать свое дело, и в случае,

Как корреспондент kommersant.ru делала ремонт в своей новостройке.
Вместе с ключами владельцу новостройки выдают пластиковую ручку. "Вот вам пока одна, откроете с её помощью все окна, проверите, всё ли в порядке. А потом, когда закончите чистовую отделку, мы вам выдадим

Как делится наследство после смерти мужа между женой и детьми?
Сталкиваясь с необходимостью получить и оформить имущество после смерти мужа, жена должна быть осведомлена в том, как это происходит, кому какая доля имущества переходит, кто и на что имеет право, как

Как бороться со стрессом
Стресс — это не то, что с вами случилось, а то, как вы это воспринимаете” . Ганс Селье В стремлении описать неизъяснимый мир человеческой души ученые придумали много новых слов, но тем самым, похоже,

We have 4 guests online