Як написати оголошення про втрату гаманця. Кілька слушних порад, як написати оголошення про зникнення собаки

  1. Правила написання
  2. фото

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як вчинити, якщо загубилася собака, кішка або, не дай бог, пропав чоловік? Зрозуміло, в останньому випадку слід негайно звернутися в міліцію, але не зайвим буде і написання оголошення про пропажу.

Вам знадобиться

Місцеві газети;
- комп'ютер;
- принтер.

Спонсор розміщення P & G Статті за темою "Як написати оголошення про зникнення" Як знайти людину в місті за прізвищем, ім'ям та по батькові Як знайти людину на прізвище в Омську Як дати безкоштовне оголошення в газету

Інструкція


Є два основні варіанти розміщення оголошення про пропажу - в газетах і на видних місцях в місті. Слід використовувати обидва варіанти, це підвищує ймовірність щасливого кінця. Для оголошення в газеті слід заздалегідь створити на комп'ютері високоякісне чорно-біле (сіре) зображення зниклого людини або тварини і додати до нього невеликий текст. Якщо газета дозволяє друкувати кольорові фотографії, зображення краще зробити в кольорі. Для розміщення в місті слід помістити оголошення на аркуші формату А4. Мінімум дві третини листа повинна займати фотографія, нижче вкажіть основні прикмети зниклої людини або домашнього вихованця. Можете вказати суму винагороди для знайшов або того, хто реально допоможе в пошуку. Особливо ефективно це в разі пропажі домашніх тварин, так як діти з навколишніх будинків прочешуть всі підвали і горища в розрахунку на гарну винагороду. Якщо зниклий вихованець не вивезений ким-небудь за межі району, шанси знайти його досить великі. Можуть губитися не тільки тварини і люди, але і документи, телефони та інші речі. В цьому випадку обіцянку винагороди істотно підвищує шанси на повернення пропажі. Якщо ви підозрюєте, що документи у вас витягли в громадському транспорті, обов'язково помістіть оголошення про пропажу на зупинках по даному маршруту. Як правило, кишенькові злодії працюють на одних і тих же маршрутах, тому, побачивши ваше оголошення, злодюжка може повернути вам пропажу за винагороду. Шукати за допомогою оголошень втрачений або вкрадений телефон марно. Але якщо вам доріг не стільки телефон, скільки SIM-карта з записаними на неї номерами, розклейте оголошення з проханням повернути її, при цьому вкажіть, що телефон знайшов може залишити собі. Такий варіант досить ефективний, так як новий власник телефону все одно не буде користуватися вашою SIM-картою. Якщо ви не перший раз втрачаєте телефони, використовуйте такий варіант: покладіть під кришку мобільника записку з проханням повернути його. Пообіцяйте людині, яка знайшла телефон, тисячу рублів (або будь-яку іншу суму, на ваш розсуд) в разі його повернення. як просто

Інші новини по темі:


Ви виявили пропажу мобільного телефону. Можливо, необережно впустили його або просто забули десь через те, що сильно поспішали. А може бути, телефон вкрадений. Фахівці розцінюють шанси знайти зниклий стільниковий як 50 до 50. Але якщо в телефоні знаходиться важлива для вас інформація,


Що робити, якщо пропав близька людина ? Найголовніше - не падати духом. Приблизно в 70 випадках з 100 люди благополучно повертаються додому. Головне знати, куди можна звернутися у разі пропажі близьких і що робити. Спонсор розміщення P & G Статті за темою "Як шукати зниклого людини"


Якщо ви хочете, щоб ваше оголошення привернуло увагу, і на нього відгукнулося дуже багато людей, потрібно його грамотно скласти. Недостатньо написати пару рядків і вказати контактний телефон. Щоб оголошення помітили, слід правильно розставити акценти. Спонсор розміщення P & G Статті по


На жаль, часом домашні вихованці пропадають - зриваються з повідця, встигають вискочити в прочинені двері, збігають через кватирку. Головне в такій ситуації - вчасно зреагувати і вжити всіх заходів, щоб знайти тварину. Спонсор розміщення P & G Статті по темі "Як знайти домашню тварину" Як


На жаль, буває, що домашні собаки губляться. Зриваються з повідця або кидаються ховатися, злякавшись бавовни або пострілу, або тікають в гонитві за кішкою. Завдання господаря - оперативно організувати пошуки свого вихованця, щоб повернути його додому в цілості й схоронності. Спонсор розміщення P & G


Уже багато років сотні тисяч людей користуються послугами газети безкоштовних оголошень "З рук в руки". З появою однойменного сайту, подати оголошення в друковане видання або на веб-сайт в інтернеті, стало можливим не встаючи з-за комп'ютера. Спонсор розміщення P & G Статті за темою "Як розмістити


Якщо ви не можете знайти кота - не турбуйтеся і не панікуйте. Коти не люблять залишати обжитий будинок і люблячих господарів надовго і тому шанси його знайти є завжди! Спонсор розміщення P & G Статті по темі "Як знайти кота" Як дізнатися, що у кота глисти Як зробити самому будиночок для кота Як визначити,

проблема

У мене загублений диплом. Давно. Я прочитала тут порядок отримання дубліката. Але залишилося питання: якщо у мене не залишилося копії диплома, - серію, номер його я, звичайно ж, не пам'ятаю, - яким чином в оголошенні в ЗМІ і в заявах в поліцію і ВНЗ мені їх вказати? Друге, якщо не буде звернення в поліцію і оголошення в ЗМІ, ВНЗ обов'язково відмовить? Я думаю, якщо людині потрібен для якихось цілей другий документ, він звернеться і в поліцію, і в ЗМІ, щоб заручитися їх підтримкою.

Рішення

Привіт, Дарина,

Як Ви зрозуміли з моїх попередніх консультацій з схожим проблемам (http://taktaktak.org/problems?q=%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%8F%D0%BD+%D0% B4% D0% B8% D0% BF% D0% BB% D0% BE% D0% BC & x = 0 & y = 0), в першу чергу Вам необхідно подати оголошення про втрату диплома в місцевій газеті. Заява має бути приблизно такого змісту: диплом такого-то навчального закладу, № такий-то, виданий П.І.Б., вважати недійсним у зв'язку з втратою. Якщо при цьому Ви не пам'ятаєте номер диплома, то тут є кілька варіантів дій:

1. Можна звернутися до навчального закладу. Спробуйте зв'язатися не з деканатом, а з приймальною комісією або ректоратом вузу. Можна так само з архівом або відділом кадрів. Зазвичай дипломами займаються ці 4 відділу.

2. Якщо Ви надавали диплом при працевлаштуванні, можливо, що його копія зберігається у Вашому особистому справі. Зверніться в ОК.

«Якщо не буде звернення в поліцію і оголошення в ЗМІ, ВНЗ обов'язково відмовить?» Ні, не обов'язково. За правилами, дублікати дипломів видаються тільки в тому випадку, якщо оригінал втрачено (загублений, вкрадений, постраждав під час пожежі і т.д.). Тому, швидше за все, вам буде потрібно підтвердити факт втрати. Залежно від правил відновлення документів, прийнятих у вашому вузі, може знадобитися або довідка з поліції, або оголошення про визнання оригіналу диплома недійсним, або і те й інше.

Як бачите, все залежить від вузу і від причин, які Ви вкажете в заяві. (Цілком можливо, що керівництво вузу влаштує варіант, що Ваш диплом згорів під час пожежі і ніяких, що підтверджують етодокументов вони можуть і не вимагати). Тому я б порадила Вам почати процес відновлення диплома з обігу в вуз, де він був виданий, за консультацією.

Дублікат будетвидан протягом місяця, якщо диплом Вам необхідний терміново, можна на період виготовлення попросити довідку про те, що диплом перебувати на оформленні для надання на роботу.

Рішення

Привіт, Дарина!

Я як менеджер по персоналу знаю, що ви наприклад, копію диплома надавали роботодавцям, ось вам варіант, де дізнатися вам ці дані, яких у вас немає. Або ще варіант, звернутися до ВНЗ, де вам його видвалі, там ці дані теж записані в ваша справа, піднімуть з архіву. А далі, якщо ви прочитали тут процедуру на сайті, ви вже будете діяти за інструкцією для отримання дозволу собі дублікат.

Наказ Міністерства освіти та науки Росії від 13.02.2014 N 112 (ред. Від 16.05.2014) "Про затвердження Порядку заповнення, обліку та видачі документів про вищу освіту та про кваліфікацію та їх дублікатів" (Зареєстровано в Мін'юсті Росії 07.03.2014 N 31540) - цей документ і дає відповідь про видачі дублікатів та порядок видачі дублікатів.

В Наказі Міністерства освіти та науки №112 від 13.02.2014 в пункті 29 зазначено, що дублікати видаються за заявою: У разі втрати або псування диплома і \ або втрати або псування дубліката.

29. Дублікат видається на підставі особистої заяви власника диплома:

в разі втрати або псування диплома і (або) додатки до нього або втрати або псування дубліката;

в разі виявлення в дипломі та (або) додатку до нього або в дублікаті помилок після отримання зазначеного документа;

в разі зміни прізвища та (або) імені, і (або) по батькові власника диплома.

Єдине в цьому в цьому Наказі не вказано в який термін після подачі заяви на видачу заяви про видачу дубліката вам його зобов'язані видати, але загальне правило 30 днів. Хоча, тут на сайті розглядалася ситуація, коли консультованої довелося чекати видачу дубліката більше 30 днів і вся причина саме в тому, що термін видачі в зазначеному Порядку (Наказі) не встановлено.

І ще такий момент, якщо раптом роботодавець не брав у вас копію диплома, то дані повинні були занести в картку за формою Т-2 (хоча багато роботодавців халатно відносяться до ведення цієї уніфікованої форми).

Всім відомо, що собака - друг людини. Можна навіть сказати більше, часто собаки стають повноцінними членами сім'ї. І їх втрата негативно позначається на стані господарів. Тому кожен любитель домашніх тварин повинен знати, як правильно дати оголошення про пропажу вихованця, адже таке може трапитися з кожним. В даному випадку мова піде про те, як написати оголошення про зникнення собаки.

Правила написання

Отже, якщо пропав вихованець, його потрібно починати шукати. І зробити це можна за допомогою грамотно складеного оголошення. Кілька правил, як написати оголошення про зникнення собаки. Перше: тексту має бути якомога менше, перераховується все найголовніше без зайвої «води» і розповідей. На аркуші вказати потрібно породу собаки, її колір, стать, вік. Необхідно розповісти, які у вихованця є особливі прикмети. Також важливо сказати, де собака загубилася і чи були у неї на шиї певні аксесуари - нашийник, може, ланцюжок. Складаючи текст, потрібно виділити також деякі його ділянки. Важливо досить-таки великими буквами написати назву «Потерялась собака». Можна також привернути увагу людей особливої ​​фразою або цікавим слоганом. В кінці оголошення прийнято залишати свої координати - найкраще мобільний телефон. Ну і, звичайно ж, потрібно зацікавити того, хто може знайти собачку, запропонувавши невелику винагороду за повернення одного і члена сім'ї.

фото

Якщо людина хоче розібратися, як написати оголошення про зникнення собаки, йому важливо також знати, що істотно полегшить справу фотографія вихованця. Найкраще її розміщувати після заголовка і перед самим текстом, вона повинна займати максимально велику кількість місця. Добре, якщо фото буде кольорове. Також воно має бути якомога більш свіжим. Якщо ж немає під рукою знімка свого пса, можна просто дати фотографію собаки тієї ж породи, щоб людина сторонній мав уявлення, кого ж приблизно розшукує господар.

Як вчинити, якщо загубилася собака, кішка або, не дай бог, пропав чоловік

Розміщення

Розібравшись, про зникнення собаки, варто також сказати про те, де ж найкраще розміщувати даний текст. Так, найнадійніший і простіший спосіб - роздрукувати багато листівок і розклеїти їх переважно в тій частині міста, яка собаці знайома, де вона з власником часто гуляла. Однак тут потрібно бути гранично обережним, адже за розклеювання оголошень у недозволених місцях можна отримати навіть штраф. Так що для цього краще використовувати спеціально розміщені дошки. Добре також дати оголошення про пропажу собаки в місцеву газету. Це обійдеться, швидше за все, недорого, проте таке послання побачить набагато менше людей. В такому випадку текст написаного також повинен бути максимально коротким. І в цьому варіанті фотографію навряд чи місцеве видання погодиться надрукувати. Наступний варіант: розміщення в Інтернеті. Це можуть бути спеціалізовані сайти, де мешкає багато собачників. Однак також можна дати оголошення в соціальних мережах, а саме в групах, які присвячені місту або району проживання, просячи про максимальний репост. це відмінний сучасний метод поширення інформації. Попросити прочитати текст оголошення про зникнення собаки можна також і на місцевому радіо, це ще один спосіб пошуку свого чотирилапого друга.


Подяка

Якщо людина розвішує оголошення про пропажу свого вихованця, найчастіше він вказує, що за знахідку одного можна отримати винагороду. В принципі, це пункт не обов'язковий, проте відмінно мотивуючий людей. Що ж можна запропонувати тому, хто знайшов тварину? Звичайно ж, гроші. Розмір суми буде залежати від спроможності господаря, а також від того, якої породи пес. Якщо це дворняжка, питання один, але якщо дорога породиста собака - зовсім інша річ. Адже знайшов пса може просто перепродати і отримати за це чималі гроші. Також в подяку, якщо людина відмовляється брати матеріальну компенсацію за свою працю, можна віддячити шоколадкою, коробкою цукерок або пляшкою коньяку.

Але залишилося питання: якщо у мене не залишилося копії диплома, - серію, номер його я, звичайно ж, не пам'ятаю, - яким чином в оголошенні в ЗМІ і в заявах в поліцію і ВНЗ мені їх вказати?
Друге, якщо не буде звернення в поліцію і оголошення в ЗМІ, ВНЗ обов'язково відмовить?
Org/problems?
«Якщо не буде звернення в поліцію і оголошення в ЗМІ, ВНЗ обов'язково відмовить?
Що ж можна запропонувати тому, хто знайшов тварину?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online