Si të shkruaj një portofol të humbur ad. Disa këshilla praktike se si të shkruani një reklamë të humbur qeni.

  1. Rregullat e shkrimit
  2. foto

Çfarë duhet të bëni nëse një qen është i humbur, një mace apo, a ndalohet Perëndia, një person është i humbur? Natyrisht, në rastin e fundit, duhet të kontaktoni menjëherë policinë, por nuk do të jetë e tepërt të shkruhet shpallja e humbjes.

Do t'ju duhet

Gazetat lokale;
- kompjuter;
- printer.

Sponsorizuar me vendosjen e artikujve P & G në "Si të shkruani një reklamë rreth humbjes" Si të gjesh një person në qytet me emër, mbiemër dhe patronim Si të gjesh një person me emër në Omsk Si të japësh një reklamë falas në gazetë

udhëzim


Ka dy opsione kryesore për të postuar një reklamë të humbur - në gazeta dhe në vende të shquara në qytet. Të dy opsionet duhet të përdoren, kjo rrit gjasat për një rezultat të suksesshëm. Për një reklamë në një gazetë, duhet të krijoni një imazh të zi dhe të bardhë (gri) të një personi të zhdukur ose kafshë në kompjuterin tuaj paraprakisht dhe të shtoni një tekst të vogël në të. Nëse gazeta ju lejon të printoni fotografi me ngjyra, imazhi bëhet më mirë me ngjyra. Për vendosje në qytet duhet të vendosni një reklamë në një fletë A4. Të paktën dy të tretat e fletës duhet të merren nga një foto, më poshtë, tregoni karakteristikat kryesore të personit të humbur ose kafshës. Ju mund të specifikoni shumën e shpërblimit për gjetësin ose atë që me të vërtetë ndihmon në kërkim. Kjo është veçanërisht e efektshme në rastin e humbjes së kafshëve shtëpiake, pasi fëmijët nga shtëpitë përreth do të krehin nëpër të gjitha bodrumet dhe tavolinat për një shpërblim të mirë. Nëse kafsha që mungon nuk është hequr nga dikush jashtë zonës, shanset për ta gjetur atë janë mjaft të mëdha. Jo vetëm që kafshët dhe njerëzit mund të humbasin, por edhe dokumente, telefona dhe gjëra të tjera. Në këtë rast, premtimi i shpërblimit rrit ndjeshëm shanset për kthimin e humbjes. Nëse dyshoni se dokumentet që keni tërhequr në transportin publik, sigurohuni që të vendosni njoftimet për humbjen në ndalesa përgjatë kësaj rruge. Si rregull, zinxhirët punojnë në të njëjtën rrugë, prandaj, duke parë reklamën tuaj, hajduti mund t'ju kthejë në humbje për një pagesë. Kërkimi i reklamave të telefonit të humbur ose të vjedhur është i padobishëm. Por nëse nuk është aq shumë një telefon i dashur për ju, si një kartë SIM me numra të ruajtur në të, vendosni reklamën me një kërkesë për ta kthyer atë dhe tregoni se gjetës mund ta mbajë telefonin. Ky opsion është mjaft efektiv, pasi pronari i ri i telefonit ende nuk do të përdorë kartën tuaj SIM. Nëse nuk i humbni telefonat për herë të parë, përdorni këtë opsion: vendosni një shënim nën mbulesën e telefonit tuaj celular që ju kërkon të ktheni atë. Premtoni një person që e ka gjetur telefonin një mijë rubla (ose ndonjë shumë tjetër, sipas gjykimit tuaj) në rast të kthimit të tij. Sa e thjeshtë

Lajme të tjera lidhur me:


Ke gjetur një celular që mungonte. Ndoshta ata e kanë lëshuar pa kujdes ose thjesht e kanë harruar diku, sepse ishin në një nxitim. Apo ndoshta telefoni është vjedhur. Ekspertët konsiderojnë shanset për të gjetur qelizën e humbur si 50 në 50. Por nëse ka informacione të rëndësishme në telefonin tuaj,


Çfarë duhet të bëni nëse mungon person i afërt ? Gjëja më e rëndësishme është të mos humbasësh zemrën. Në rreth 70 raste nga 100, njerëzit kthehen në mënyrë të sigurtë në shtëpitë e tyre. Gjëja kryesore është të dimë se ku të kthehet në rast të humbjes së të dashurit dhe çfarë të bëjmë. Sponsorizuar duke vendosur artikujt P & G në "Si të kërkohet për një person të zhdukur"


Nëse doni që reklama juaj të tërheqë vëmendjen, dhe një numër i madh njerëzish i përgjigjen asaj, duhet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Nuk mjafton të shkruash dy rreshta dhe të specifikosh një telefon kontakti. Për të njoftuar njoftimin, duhet të vendosni saktë akset. Sponsor postimi P & G Artikuj nga


Për fat të keq, ndonjëherë kafshët zhduken - thyejnë zinxhirin, ata kanë kohë të hidhen në derë paksa të hapura, të shpëtojnë përmes dritares. Gjëja kryesore në këtë situatë është që të reagojnë me kohë dhe të marrin të gjitha masat për të gjetur një kafshë. Sponsorizuar duke vendosur artikujt P & G në "Si të gjesh një kafshë" Si


Për fat të keq, ndodh që qentë shtëpiake humbasin. Pushoni zinxhirin ose nxitoni për t'u fshehur, i frikësuar nga një duartrokitje apo një goditje, ose ikni në ndjekje të një maceje. Detyra e pronarit - të shpejt të organizojë kërkimin për manar tuaj, për ta sjellë atë në shtëpi të sigurt dhe të shëndoshë. Sponsor P & G Vendosje


Për shumë vite, qindra mijëra njerëz kanë përdorur shërbimet e një gazete. reklama pa pagesë "Nga dora në dorë." Me ardhjen e faqes me të njëjtin emër, për të vendosur një reklamë në një botim të shtypur ose në një faqe interneti në internet, u bë e mundur pa u ngritur nga prapa një kompjuteri. Sponsorizuar duke vendosur artikuj P & G në "Si të vendosni


Nëse nuk mund të gjeni një mace - mos u shqetësoni dhe mos u frikësoni. Cats nuk duan të lënë shtëpinë e tyre dhe pronarët e dashur për një kohë të gjatë dhe prandaj ka gjithmonë shanse për ta gjetur atë! Sponsorizuar duke vendosur artikuj P & G në "Si të gjeni një mace" Si për të gjetur se macja ka krimba Si për të bërë vetë shtëpinë mace Si të përcaktoni

Problemi

Kam humbur diplomën time. Shumë kohë më parë Kam lexuar këtu procedurën për marrjen e një dublikate. Por pyetja mbeti: nëse nuk kam një kopje të diplomës time, një seri, numri i tij, natyrisht, nuk mbaj mend, si i specifikoj ato në një reklamë në media dhe në deklarata në polici dhe në universitet? Së dyti, nëse nuk ka apel për policinë dhe njoftimet në media, universiteti me siguri do të refuzojë? Mendoj se nëse një person ka nevojë për një dokument të dytë për ndonjë qëllim, ai do të kthehet në polici dhe në media në mënyrë që të marrin mbështetjen e tyre.

vendim

Përshëndetje Daria,

Si e keni kuptuar nga konsultimet e mia të mëparshme për çështje të ngjashme (http://taktak.org/problems?q=%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%8F B4% D0% B8% D0% BF% D0% BB% D0% BE% D0% BC & x = 0 & y = 0), para së gjithash duhet të dorëzoni një njoftim për humbjen e një diplome në një gazetë lokale. Deklarata duhet të jetë përafërsisht e këtij përmbajtja: diplomën e një institucioni të tillë arsimor, një numër i tillë, i lëshuar me emrin e plotë, duhet të konsiderohet i pavlefshëm për shkak të humbjes. Nëse nuk e mbani mend numrin e diplomës, atëherë ka disa mundësi për veprim:

1. Ju mund të aplikoni në shkollë. Mundohuni të mos kontaktoni zyrën e dekanit, por me këshillin e pranimit ose administratën universitare. Ju gjithashtu mundeni me arkivin ose departamentin e personelit. Zakonisht këto 4 departamente janë të angazhuara në diploma.

2. Nëse keni dhënë një diplomë për punësim, është e mundur që një kopje e tij të ruhet në dosjen tuaj personale. Kontaktoni OK.

"Nëse nuk ka shkuar në polici dhe njoftime në media, a do të refuzohet universiteti?" Jo, jo domosdoshmërisht. Sipas rregullave, diplomat e dyfishta jepen vetëm nëse origjinali humbet (humbur, vjedhur, pësuar në zjarr, etj.). Prandaj, ka shumë të ngjarë, do t'ju duhet të konfirmoni faktin e humbjes. Në varësi të rregullave për rivendosjen e dokumenteve të miratuara në universitetin tuaj, ju mund të keni nevojë për një certifikatë policie ose një deklaratë të njohjes së diplomës origjinale si të pavlefshme ose të dyja.

Siç mund ta shihni, gjithçka varet nga universiteti dhe nga arsyet që ju jepni në aplikacion. (është mjaft e mundshme që menaxhmenti i universitetit do të jetë i kënaqur me opsionin që diplomën tuaj të djegur gjatë një zjarri dhe ata nuk mund të kërkojnë ndonjë dokument mbështetës). Prandaj, unë ju këshilloj që të filloni procesin e rivendosjes së diplomës nga aplikimi në universitet ku është lëshuar, për këshilla.

Kopjimi do të lëshohet brenda një muaji, nëse keni nevojë për një diplomë urgjente, ju mund të kërkoni një certifikatë gjatë procesit të prodhimit për të konfirmuar se diplomë është në mënyrë që të jepet një punë.

vendim

Përshëndetje Daria!

Si menaxher i personelit, unë e di që ju, për shembull, keni dhënë një kopje të diplomës për punëdhënësit tuaj, këtu është një mundësi për ju që të merrni këtë informacion që ju nuk keni. Ose një tjetër opsion, kontaktoni universitetin, ku e keni dhënë atë, aty, këto të dhëna janë regjistruar gjithashtu në dosjen tuaj, të marrë nga arkivi. Dhe më tej, nëse e keni lexuar procedurën këtu në faqe, ju do të veproni sipas udhëzimeve dhe do të lëshoni një kopje.

Urdhri nr. 112 i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të Federatës Ruse të 13 shkurtit 2014 (i ndryshuar më 05.16.2014) "Për miratimin e procedurës për plotësimin, regjistrimin dhe lëshimin e dokumenteve mbi arsimin e lartë dhe kualifikimet dhe kopjet e tyre" (Regjistruar në Ministrinë e Drejtësisë të Rusisë më 7 mars 2014 N 31540) dokumenton dhe jep një përgjigje për lëshimin e kopjeve dhe procedurën për lëshimin e dublikatave.

Urdhri i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës nr. 112, datë 13.02.2014, në paragrafin 29, parasheh që dublikatat lëshohen sipas kërkesës: Në rast të humbjes ose dëmtimit të diplomës dhe / ose humbjes ose dëmtimit të kopjimit.

29. Një dublikatë lëshohet në bazë të një deklarate personale nga një mbajtës i diplomës:

në rast të humbjes ose dëmtimit të diplomës dhe (ose) shtojcës së tij, ose humbjes ose dëmtimit të kopjimit;

në rast të zbulimit në diplomë dhe (ose) atij ose gabimeve të dyfishta pas pranimit të dokumentit të specifikuar;

në rast të ndryshimit të mbiemrit dhe (ose) emrit, dhe (ose) atifikimit të mbajtësit të diplomës.

E vetmja gjë në këtë Urdhër nuk është përcaktuar se sa kohë pas paraqitjes së kërkesës për lëshimin e aplikimit për lëshimin e një kopjeje ju kërkohet të lëshoni atë, por rregull i përgjithshëm 30 ditë. Megjithëse në këtë faqe u konsiderua situata në të cilën konsulenti duhej të priste për lëshimin e një dublikate për më shumë se 30 ditë dhe e tërë arsyeja ishte që afati i fundit për lëshimin në Procedurën e specifikuar nuk ishte përcaktuar.

Dhe një tjetër moment i tillë, nëse papritmas punëdhënësi nuk ka marrë një kopje të diplomës tuaj nga ju, të dhënat duhet të ishin futur në një kartelë T-2 (edhe pse shumë punëdhënës janë të pakujdesshëm në ruajtjen e kësaj forme të unifikuar).

Gjithkush e di se një qen është një mik i njeriut. Mund të thuash më shumë, shpesh qentë bëhen anëtarë të plotë të familjes. Dhe humbja e tyre ndikon në gjendjen e pronarëve. Prandaj, çdo dashnor i kafshëve duhet të dijë se si duhet të reklamojë humbjen e një kafshë, sepse kjo mund të ndodhë me këdo. Në këtë rast, ne do të flasim rreth asaj se si të shkruajmë një njoftim për qenin që mungon.

Rregullat e shkrimit

Pra, nëse kafsha është zhdukur, duhet të filloni ta kërkoni atë. Dhe kjo mund të bëhet me ndihmën e reklamave të shkruara mirë. Disa rregulla se si të shkruani një reklamë të humbur qeni. Së pari: teksti duhet të jetë aq i vogël sa të jetë e mundur, të gjitha më të rëndësishmet janë të listuara pa "ujë" shtesë dhe tregime. Në fletë ju duhet të tregoni race të qenit, ngjyrën e saj, gjininë, moshën. Është e nevojshme të tregoni se çfarë kafshësh ka shenja të veçanta. Është gjithashtu e rëndësishme të thuhet se ku është humbur qeni dhe nëse ka rreth pajisje të caktuara rreth qafës së saj - një jakë, ndoshta një zinxhir. Për të bërë tekstin, duhet të zgjidhni disa nga seksionet e tij. Është e rëndësishme të shkruani titullin "Lost the Dog" me shkronja të mëdha. Ju gjithashtu mund të tërheqni vëmendjen e njerëzve me një frazë të veçantë ose një slogan interesant. Në fund të njoftimit është e zakonshme të lini koordinatat tuaja - më e mira është një telefon celular. Dhe, natyrisht, duhet të interesoni dikë që mund të gjejë një qen duke ofruar një shpërblim të vogël për kthimin e një miku dhe një anëtari të familjes.

foto

Nëse një person dëshiron të kuptoj se si të shkruaj një njoftim për zhdukjen e një qeni, është gjithashtu e rëndësishme që ai të dijë se fotografia e kafshës do ta bëjë shumë më të lehtë. Është më mirë ta vendosni atë pas titullit dhe para vetë tekstit, ajo duhet të marrë sa më shumë hapësirë ​​që të jetë e mundur. Epo, nëse fotografia është ngjyrë. Gjithashtu, ajo duhet të jetë sa më e freskët që është e mundur. Nëse nuk ka një fotografi të qenit tuaj në dorë, ju thjesht mund të jepni një fotografi të një qeni të së njëjtës race, kështu që një person i panjohur ka një ide se kush e kërkon pronari.

Çfarë duhet të bëni nëse një qen është i humbur, një mace apo, a ndalohet Perëndia, një person është i humbur

vendosje

Duke e kuptuar, për zhdukjen e qenit, vlen të përmendet se ku është vendi më i mirë për ta vënë këtë tekst. Pra, mënyra më e besueshme dhe më e lehtë është të printoni shumë fletëpalosje dhe ta ngjitni atë kryesisht në atë pjesë të qytetit që është e njohur për qen, ku shpesh eci me pronarin. Sidoqoftë, duhet të jeni tepër të kujdesshëm këtu, sepse mund të merrni edhe një dënim për vendosjen e reklamave në vendet e gabuara. Pra, për këtë qëllim është më mirë të përdoren bordet e vendosura posaçërisht. Është gjithashtu e mirë për të reklamuar zhdukjen e një qeni në një gazetë lokale. Kjo ka gjasa të jetë e lirë, por shumë më pak njerëz do të shohin një mesazh të tillë. Në këtë rast, teksti duhet të jetë po aq i shkurtër sa është e mundur. Dhe në këtë version të fotografisë nuk ka gjasa që edicioni lokal do të bjerë dakord të shkruajë. Opsioni tjetër: postimi në Internet. Këto mund të jenë vende të specializuara ku shumë të dashuruar qen jetojnë. Megjithatë, ju gjithashtu mund të reklamoni në rrjetet sociale, domethënë në grupe që i përkushtohen qytetit ose zonës së banimit, duke kërkuar repost maksimale. Kjo është një e mirë metodë moderne shpërndarjen e informacionit. Kërkoni të lexoni tekstin e shpalljes së zhdukjes së qenit mund të jetë edhe në radio lokale, kjo është një mënyrë tjetër për të gjetur mikun tuaj me katër këmbë.


falënderim

Nëse një person varet një njoftim për humbjen e kafshës së tij, më shpesh ai tregon se ju mund të merrni një shpërblim për gjetjen e një shoku. Në parim, ky artikull nuk është i detyrueshëm, por ai i motivon njerëzit. Çfarë mund t'i ofrohet atij që e gjeti kafshën? Natyrisht, paratë. Shuma e shumës do të varet nga qëndrueshmëria e pronarit, si dhe në çfarë race është qeni. Nëse kjo është një qafë, pyetja është një, por nëse një qen i shtrenjtë i racës është një çështje krejtësisht tjetër. Në fund të fundit, gjetësi mund thjesht të rishes qen dhe për të marrë një shumë të holla për të. Gjithashtu, në mirënjohje, nëse një person refuzon të marrë kompensim financiar për punën e tij, ju mund të falënderoni çokollatën, një kuti me çokollata ose një shishe raki.

Por pyetja mbeti: nëse nuk kam një kopje të diplomës time, një seri, numri i tij, natyrisht, nuk mbaj mend, si i specifikoj ato në një reklamë në media dhe në deklarata në polici dhe në universitet?
Së dyti, nëse nuk ka apel për policinë dhe njoftimet në media, universiteti me siguri do të refuzojë?
Org/problems?
Nëse nuk ka shkuar në polici dhe njoftime në media, a do të refuzohet universiteti?
Çfarë mund t'i ofrohet atij që e gjeti kafshën?
Как перевести жилое помещение в нежилое правильно
Перевод жилого помещения в нежилое – насущный вопрос. Он может интересовать и многих предпринимателей, которые решили открыть свой бизнес, и собственное помещение в подходящем месте у них для этого есть

Чем сверлить керамогранит, как лучше это сделать?
В современном строительстве все большую популярность приобретает керамогранитная плитка. Изначально этот материал планировался для технического применения, поэтому при его создании акцент делался на такой

Как купить землю под строительство коммерческого объекта?
В любом крупном городе купить земельный участок под строительство – это та еще задача. Свободной земли практически не осталось. Дефицит, в свою очередь, провоцирует рост цен. Впрочем, это обстоятельство

Что такое намеренное ухудшение жилищных условий и как определяется факт его совершения
В 2005 году в ЖК РФ появился новый термин «намеренное ухудшение жилищных условий». В ст 53 он трактуется, как действия, способствующие ухудшению условий проживания. Как показывает практика, основная

Как избавиться от домашних муравьев
Зайдя однажды на кухню, вы вдруг осознаете, что уже не единственные хозяева в своей квартире — ваша законная жилплощадь захвачена полчищами муравьев, одними из самых зловредных домашних паразитов. Первая

Ипотека в Сбербанке — как выбрать, как оформить и как получить
Для многих граждан ипотечный кредит — единственный шанс купить собственное жилье. Оформить ипотеку можно в большинстве российских банков. Однако наибольшей популярностью у заемщиков пользуется Сбербанк,

Как организовать свое дело
Чтобы получить подробное руководство  для открытия своего дела, узнать последовательность этапов и их особенности, необходимо почитать данную статью. Чтобы организовать свое дело, и в случае,

Как корреспондент kommersant.ru делала ремонт в своей новостройке.
Вместе с ключами владельцу новостройки выдают пластиковую ручку. "Вот вам пока одна, откроете с её помощью все окна, проверите, всё ли в порядке. А потом, когда закончите чистовую отделку, мы вам выдадим

Как делится наследство после смерти мужа между женой и детьми?
Сталкиваясь с необходимостью получить и оформить имущество после смерти мужа, жена должна быть осведомлена в том, как это происходит, кому какая доля имущества переходит, кто и на что имеет право, как

Как бороться со стрессом
Стресс — это не то, что с вами случилось, а то, как вы это воспринимаете” . Ганс Селье В стремлении описать неизъяснимый мир человеческой души ученые придумали много новых слов, но тем самым, похоже,

We have 4 guests online