Si të marrësh një laptop apo kompjuter me këste pa pagesë të tepërta në ndonjë dyqan pa lënë në shtëpi? - Financimi i Hartave Botërore

 1. Si të marrësh një laptop apo kompjuter me këste pa pagesë të tepërta në ndonjë dyqan pa lënë në shtëpi?...
 2. Nga të gjitha këto vonesa, nëse dëshironi të blini një kompjuter portativ ose kompjuter në ndonjë dyqan me këste ose kredi, ju mund të lironi veten:
 3. Vlerësimi i kartelave të kreditit më fitimprurës dhe kartat e kësteve aktualisht përfshin:
 4. Features kartat:
 5. Mëso kushtet e detajuara dhe aplikoni për një kartë të Bankës së Kredisë

Si të marrësh një laptop apo kompjuter me këste pa pagesë të tepërta në ndonjë dyqan pa lënë në shtëpi?

Sot, shumë organizata tregtare ofrojnë shitjen e laptopëve, kompjuterëve personalë dhe pajisjeve të tjera për konsumatorin si pjesë e pagesës së këstit ose kredisë Sot, shumë organizata tregtare ofrojnë shitjen e laptopëve, kompjuterëve personalë dhe pajisjeve të tjera për konsumatorin si pjesë e pagesës së këstit ose kredisë. Megjithatë, kur blejnë mallrat që na duhen, secili dyqan vendos kushtet e tij specifike, të cilat thjesht nuk është e mundur të mos i përmbahen, nëse dëshironi të blini.

Përveç kësaj, këstet ose kreditë për pajisjet kompjuterike nuk mund të miratojnë dhe ndodh shumë shpesh. Arsyet për refuzimin e blerjes së pajisjeve me një vonesë pagesash, si rregull, shitësi nuk i emëron.

Dhe çfarë të bëni nëse keni nevojë për një kompjuter portativ tani dhe tani, por nuk ka para për ta blerë menjëherë, por ata nuk pranojnë të paguajnë me këste apo kredi?

Rezulton se kush dëshiron, ai do të arrijë, dhe kush kërkon, ai gjithmonë do të gjejë!

Për të blerë një ose një produkt tjetër, me këste pa pagesë të tepërta, nuk është aspak e nevojshme të shkosh në sallone dhe të përpiqesh të rregullosh gjithë këtë me ta.

Fakti është se çdo shitës, në shitjen e mallrave me këste ose kredi, në një mënyrë apo tjetër përfshin një lloj sistemi bankar, i cili në fakt është i lirë për secilin prej nesh.
Përveç kësaj, në dyqane, kur blejnë një kompjuter portativ ose kompjuter me këste ose një hua, ne në mënyrë të pashmangshme duhet t'i nënshtrohemi kushteve të tilla si:

 • Kostoja e mallrave (shpesh, veçanërisht në rastin e kësteve pseudo, mund të mbivlerësohet seriozisht)
 • Një paketë dokumentesh të rregulluar nga dyqani , përvoja e punës, pagat dhe kështu me radhë
 • Afatet e pagesës të vendosura nga dyqani (si rregull, askush nuk kujdeset për atë ditë të muajit që do të ishte e përshtatshme për t'ju paguar)
 • Askush nuk ju garanton aprovimin e aplikimit , megjithëse do të zgjasë aq kohë sa nëse jeni të sigurtë se do të miratohet plani i kredisë ose i kësteve

Nga të gjitha këto vonesa, nëse dëshironi të blini një kompjuter portativ ose kompjuter në ndonjë dyqan me këste ose kredi, ju mund të lironi veten:

 • Produkti mund të zgjidhet në çdo dyqan, me një çmim që ju përshtatet (ju nuk do të paguani para shtesë në dyqan)
 • Ju mund të merrni gjërat që ju nevojiten me kredi ose me këste në çdo kohëju përshtatet , duke llogaritur kohën e pagesave për datat e muajit që janë të përshtatshme për ju
 • Për të aplikuar , ju mund të zgjidhni çdo shumë dhe çdo kohë të përshtatshme të ditës . Me këtë, kjo mund të bëhet pa u larguar nga shtëpia.
 • Në fund të pagesave, nëse është e nevojshme, përsëri mund të blini ndonjë produkt në çdo dyqan me çmimin që ju përshtatet me kredi ose në këste pa pagesë të tepërta

Pra, si është e mundur kjo? Si të blini çdo laptop në këste apo kredi pa u larguar nga shtëpia?

Si të blini çdo laptop në këste apo kredi pa u larguar nga shtëpia

Çdo gjë është mjaft e thjeshtë - këstet dhe kreditë që ofrohen nga çdo dyqan dhe zinxhirët e shitjes me pakicë, si ndërmjetës, mund të merren me para të drejtpërdrejta ose elektronike, pa asnjë ndërmjetësim ose kufizime.

 • hartojnë një kartë krediti ose kartë këste (pa pagesë të tepërta)
 • marr kartën tuaj (disa banka e dërgojnë atë me postë në shtëpi)
 • Zgjidhni dhe bleni çdo produkt në çdo dyqan me çmimin që ju pëlqen.

Vlerësimi i kartelave të kreditit më fitimprurës dhe kartat e kësteve aktualisht përfshin:

Vlerësimi i kartelave të kreditit më fitimprurës dhe kartat e kësteve aktualisht përfshin:

Kartë krediti Tinkoff Bank dhe është një nga kartat më të njohura të kreditit në Rusi. Kjo është për shkak të faktit se mund të porositet nëpërmjet internetit dhe pa një çertifikatë punësimi. Ndryshe nga kartat e tjera, Kartë bankare Tinkoff Ju do të merrni në 2-3 ditë me ndërlidhës në shtëpinë tuaj.

Por përveç lehtësirave të kartës, ka disa avantazhe të padyshimta mbi kartelën që e bëjnë atë kartën më të mirë të kreditit.

Para së gjithash, ky është programi bonus i Bravo, i cili ju lejon të merrni shpërblime për blerjet tuaja deri në 30% në ofertat speciale që mund të shihen në internet dhe banka mobile. Këto janë, për shembull, dyqane të mëdha online, zinxhirë të njohur të kafeneve dhe restoranteve, shërbime popullore për urdhërimin e biletave ajrore dhe hekurudhore dhe shumë më tepër. Çdo blerje tjetër cashback do të jetë 1%.

Së dyti, nëse keni një borxh në një kartë krediti në një bankë tjetër, dhe keni vendosur të lëshoni hartë për të Tinkoff , atëherë ju mund të transferoni borxhin tuaj nga një bankë tjetër në Tinkoff. Ky shërbim quhet "transferimi i bilancit" . Kur transferoni borxhin nga një bankë tjetër, ju do të merrni një periudhë hiri prej 120 ditësh për këtë borxh të transferuar. Kjo është, brenda 4 muaj interes nuk do të ngarkohet. Ky është një shërbim unik që është në dispozicion vetëm në Tinkoff Bank .

Mësoni kushtet e detajuara dhe aplikoni për një kartë kartoni

Features kartat:

 1. Për artin Është pranuar absolutisht në mbarë botën kudo ku ekziston një terminal pagesash për pranimin e kartave bankare, si dhe në internet.
 2. Letër me këste prodhuar nga VISA MPS në kategorinë CLASSIC.
 3. By default, karta nuk është e njëjtë me chip dhe teknologji PayWave. Mikroçipi në kartelë e bën atë më të sigurt dhe teknologjia e pagesave pa kontakt me PayWave - i përshtatshëm. Gjithashtu mund të porositni një plastike nominale falas.
 4. Për fat të keq, për momentin kjo kartë, si kartat e tjera të shtëpisë, nuk mund të lidhet me Android Pay, Samsung Pay dhe Apple Pay.
 5. Karta nuk mund të tërheqë paratë në ATM dhe banka bankare. Është hartuar në mënyrë strikte për pagesa pa para të gatshme të mallrave dhe shërbimeve.
 6. Ju mund të paguani borxhin e kartelës në çdo kohë pa një komision dhe një moratorium. Kjo është, nuk është e nevojshme për të tërhequr 3 muaj.
 7. Karta lëshohet pa certifikata të të ardhurave, kolateralit dhe garantuesve.
 8. Relativisht kohët e fundit, ka pasur edhe një rrjet partnerësh të bankës , ku ekziston një plan me më shumë këste për blerjet me një kartë deri në 12 muaj.

Mëso kushtet e detajuara dhe aplikoni për një kartë të Bankës së Kredisë

A keni bërë ndonjëherë një blerje me këste? Për shembull. në veprim në M.Video ose Eldorado. Kur bëjnë këste të tilla, të cilat përpunohen përmes bankës, shumë shpesh specialistët e kreditit "shtyjnë" sigurimin e supozuar të jetës së detyruar. Kjo është, është pothuajse e pamundur të lëshohen këste "të zhveshura". Ende do të ketë një pagesë të tepërt.

Dhe pastaj ka pasur karta krediti që ju lejojnë të blini mallra dhe të paguani për shërbimet nga partnerët e kartës në këste deri në 12 muaj. Për shembull, për të blerë një frigorifer në një dyqan hardware me këste, nuk keni nevojë për oficer kredie. Ju thjesht zgjidhni një produkt, shkoni në arkë dhe paguani me kartën tuaj me këste me kartën tuaj. Dhe pastaj paguani me këste në kartelë. Pa ndonjë sigurim të detyruar dhe të ngjashme. Kursimet këtu janë thelbësore, sikur t'i bënit mallrat në mënyrë standarde, do të kishit paguar një shumë të rregullt për sigurimin e bankës së detyruar. Në Rusi tani vetëm 1 banka lëshon karta të tilla të leverdisshme kreditore me këste.

Karta Halvah nga SovcomBank ju lejon të blini më shumë se 20 milionë artikuj dhe shërbime nga partnerët e bankës në këste deri në 12 muaj. Një kartë me një limit kredie prej 5 deri 350 mijë rubla pa shërbim vjetor dhe pagesa për lëshim. Për regjistrim, duhet vetëm të lini një formular aplikimi online dhe pas miratimit karta do të sillet në shtëpinë tuaj.

Për më tepër, për të marrë një kartë, mjafton të plotësoni një formular aplikimi online dhe pas miratimit, merrni një kartë në çdo degë të Sovcombank ose me anë të një ndërlidhësi. Karta nuk është e personalizuar dhe lëshohet menjëherë. Për regjistrim ju duhet vetëm një pasaportë. Ju mund të përdorni si debiti ashtu edhe kredi.

Mësoni më shumë dhe organizoni një kartë "Halva" nga Sovcombank

Si të marrësh një laptop apo kompjuter me këste pa pagesë të tepërta në ndonjë dyqan pa lënë në shtëpi?
Dhe çfarë të bëni nëse keni nevojë për një kompjuter portativ tani dhe tani, por nuk ka para për ta blerë menjëherë, por ata nuk pranojnë të paguajnë me këste apo kredi?
Si të blini çdo laptop në këste apo kredi pa u larguar nga shtëpia?
Как перевести жилое помещение в нежилое правильно
Перевод жилого помещения в нежилое – насущный вопрос. Он может интересовать и многих предпринимателей, которые решили открыть свой бизнес, и собственное помещение в подходящем месте у них для этого есть

Чем сверлить керамогранит, как лучше это сделать?
В современном строительстве все большую популярность приобретает керамогранитная плитка. Изначально этот материал планировался для технического применения, поэтому при его создании акцент делался на такой

Как купить землю под строительство коммерческого объекта?
В любом крупном городе купить земельный участок под строительство – это та еще задача. Свободной земли практически не осталось. Дефицит, в свою очередь, провоцирует рост цен. Впрочем, это обстоятельство

Что такое намеренное ухудшение жилищных условий и как определяется факт его совершения
В 2005 году в ЖК РФ появился новый термин «намеренное ухудшение жилищных условий». В ст 53 он трактуется, как действия, способствующие ухудшению условий проживания. Как показывает практика, основная

Как избавиться от домашних муравьев
Зайдя однажды на кухню, вы вдруг осознаете, что уже не единственные хозяева в своей квартире — ваша законная жилплощадь захвачена полчищами муравьев, одними из самых зловредных домашних паразитов. Первая

Ипотека в Сбербанке — как выбрать, как оформить и как получить
Для многих граждан ипотечный кредит — единственный шанс купить собственное жилье. Оформить ипотеку можно в большинстве российских банков. Однако наибольшей популярностью у заемщиков пользуется Сбербанк,

Как организовать свое дело
Чтобы получить подробное руководство  для открытия своего дела, узнать последовательность этапов и их особенности, необходимо почитать данную статью. Чтобы организовать свое дело, и в случае,

Как корреспондент kommersant.ru делала ремонт в своей новостройке.
Вместе с ключами владельцу новостройки выдают пластиковую ручку. "Вот вам пока одна, откроете с её помощью все окна, проверите, всё ли в порядке. А потом, когда закончите чистовую отделку, мы вам выдадим

Как делится наследство после смерти мужа между женой и детьми?
Сталкиваясь с необходимостью получить и оформить имущество после смерти мужа, жена должна быть осведомлена в том, как это происходит, кому какая доля имущества переходит, кто и на что имеет право, как

Как бороться со стрессом
Стресс — это не то, что с вами случилось, а то, как вы это воспринимаете” . Ганс Селье В стремлении описать неизъяснимый мир человеческой души ученые придумали много новых слов, но тем самым, похоже,

We have 4 guests online