Si të kaloni provimin në kategorinë A

Për të kaluar provimin për kategorinë A është aktualisht e mundur pas trajnimit në një shkollë motorike (shkollë lëvizëse) ose në një të jashtëm. Kur zgjidhni opsionin e dytë, ju duhet të studioni vetë pjesën teorike dhe, nëse është e nevojshme, merrni mësime private nga inxhinieria motorike. Numri i tyre do të varet nga nevojat e secilit. Është e dëshirueshme të zhvillohet trajnimi dhe trajnimi në vendin ku provimi do të mbahet më vonë. Nga rruga, lejohet ta marrë atë në çdo policë të trafikut të qytetit, në të cilën është i regjistruar ai që dëshiron të marrë leje për të transportuar këtë lloj transporti.

1

Renditja e hapjes së kategorisë. Dokumentet e nevojshme për dorëzimin në policinë e trafikut përfshijnë: një pasaportë të një shtetasi të vendit, një certifikatë mjekësore (dhe një kopje e saj do të bëjë), një faturë për pagesën e detyrimit shtetëror (duhet të paguhet pasi ekzaminimet të kalohen me sukses). Dita e teorisë caktohet pas dorëzimit të dokumenteve. Ata që kanë zgjedhur jashtë, dhe të cilët nuk kanë hapur kategori të tjera, do të kenë dy javë trajnime shtesë në rezervë. Nëse gjithçka shkon mirë, do të përcaktojë datën e provimit në praktikë. Kjo do të varet nga ngarkesa e punës së inspektorëve. Me një rezultat pozitiv do të kthehet vetëm në policinë e trafikut për të drejtat e reja. Kjo do të duhet të bëhet një muaj pas dorëzimit të dokumenteve. Duhet të fotografohet, të paraqitet një faturë për pagesën e detyrimeve shtetërore dhe në të vërtetë të merrni dokumentin tuaj të ri.

Duhet të fotografohet, të paraqitet një faturë për pagesën e detyrimeve shtetërore dhe në të vërtetë të merrni dokumentin tuaj të ri

2

Provim mbi teorinë. Koha për të ndriçuar njohuritë e rregullave do të jetë njëzet minuta. Janë dhënë gjithsej njëzet pyetje, secila prej të cilave është ofruar disa përgjigje, detyra është të zgjedhësh atë të drejtë, dhe nuk mund të jetë një. Pozitiv është rezultati me 18 zgjidhje të sakta. Në rast të dështimit, ekziston mundësia e një rikthimi në një javë.

3

Provimi praktik. Ai kalon në një platformë të veçantë ku ai duhet të demonstrojë aftësitë e tij për menaxhimin e motorëve. Një fazë konsiderohet të ketë përfunduar nëse tri nga tetë ushtrimet janë përfunduar pa asnjë ankesë. Një motoçiklist që ka më shumë se pesë pika ndëshkuese (pike) njihet se nuk e ka kaluar praktikën. Pas një jave, mund të provoni sërish për të kaluar këtë provim.

Pas një jave, mund të provoni sërish për të kaluar këtë provim

4

Gabimet tipike për të cilat janë dhënë pikë dënimi. Ato ndahen në të trasha, të mesme dhe të vogla, ekuivalente me pesë, tre dhe një pikë respektivisht. Për shembull, kur prek bastun me këmbën tënde, goditni një vijë të shënuar, nuk ndizen sinjalet e dorës, numërohet një gabim i rëndë, provimi përfundon për ekzaminuesin. Nëse gjatë fillimit motori stalla, sinjali i kthesës do të depozitohet me një vonesë - tre pikë dënimi janë të garantuara. E njëjtë me një pikë: duke lënë dritat pas ndalesës, nuk ka sinjal për frenim.

Nëse vendoset të hapet kjo kategori, gjëja kryesore nuk është të shqetësohet, të përgatitet mirë dhe gjithçka do të përfundojë pa dyshim.

Bitlex.ua
Современные методы ведения бизнеса предусматривают широкое использование интернет-технологий, что дает возможность общения в интернете с неограниченным количеством  потенциальными потребителями различных

Bitlex.ua
Современные методы ведения бизнеса предусматривают широкое использование интернет-технологий, что дает возможность общения в интернете с неограниченным количеством  потенциальными потребителями различных

Производители женской одежды в Одессе
В современном мире производится огромное количество товаров, которые в дальнейшем и реализуются через интернет-магазины самих же производителей. Данный способ реализации товаров является очень удобным,

Отель Grand More
Grand Mirage Resort & Thalasso Bali – это пятизвездочный курорт, расположившийся в тропическом оазисе площадью 5 гектар среди роскошных экзотических растений в одном из известных курортов Танджунг

Семейный отель на берегу моря
Находитсяотель в районе пляжа Фалираки – с пологим, удобным песчаным заходом в море. Работаетпо системе «все включено». Отель участвует в проекте «Мама и малыш».   Территорияпологая, удобная для перемещения

Методы арт-терапии
Современные этому (общее представление о психодраме, музыкотерапии, танцтерапии, цветотерапии…) Введение. 3 1. Общая характеристика арт-терапии. 4 2. Арт-терапия в социально-культурной сфере. 8 3. Фольклор

Квартиры посуточно Черкассы
Orendar без посредников от владельцев Планируется поездка в Черкассы? Не понимаете, где лучше остановится на день либо больше дней? Вашему вниманию портал аренды жилища предлагает квартиры

Как продать нежилое помещение
Конкретно о продаже мы и побеседуем в нашей статье. Более возможный вариант использования нежилой недвижимости после её покупки у собственника – открытие магазина розничной либо оптовой торговли. Помещения

Температура в морозильной камере холодильника
Хранение специфичных товаров просит определенной температуры в морозилке, так как особые условия очень длительно сохраняют их качество и свежесть. Мясо и изделия из мяса еще подольше хранятся при температуре

Снять дом в краснодаре от хозяина
Есть особая интернет-площадка Posrednikovzdes.net, где агрессивно фильтруют объявления от агентов по аренде жилища. Можно отыскать объявления от собственников в узнаваемых интернет-досках, к которым

We have 4 guests online