Si të bëhet një gjeni

  1. Kush është një gjeni
  2. Geniusët lindin ose bëhen
  3. Gjeni i vërtetë
  4. Gjithkush mund të jetë një gjeni
  5. A është e mundur të bëhet një gjeni

Po, me të vërtetë, keni dëgjuar të drejtë sot, do të mësoni sekretin se si të bëhet një gjeni, si pothuajse çdo person, dhe pa ndonjë përpjekje çnjerëzore nga ana e tij, mund të bëhet një gjeni i vërtetë Po, me të vërtetë, keni dëgjuar të drejtë sot, do të mësoni sekretin se si të bëhet një gjeni, si pothuajse çdo person, dhe pa ndonjë përpjekje çnjerëzore nga ana e tij, mund të bëhet një gjeni i vërtetë. Në të vërtetë, këtu nuk ka asgjë të mbinatyrshme, dhe aq më tepër e pamundur dhe jo, dhe kush, nëse ka një mundësi të tillë për një zhvillim të shpejtë, do ta braktisë atë?

Kush dëshiron të jetë mediokër dhe i zbrazët, le të mbesin natyrisht, mirë, ne, njerëz që nuk kanë frikë të zhvillojnë, sot mësojmë recetën për gjeniun e 99% të gjenieve të kësaj bote , dhe natyrisht do të përpiqemi të bëhemi kështu, nuk do të kem frikë nga ky gjeni. Dhe akoma më shumë, një gjeni nuk është në asnjë industri të veçantë, por një gjeni në shumë fusha të dijes njerëzore dhe në të njëjtën kohë të zhvillimit fizik .

Natyrisht, sa më shpejt që të filloni të punoni për veten, rezultatet më të mëdha dhe më të shpejta që ju do të arrini . Por edhe nëse jeni tashmë larg 4-5 vjeç, asgjë nuk është humbur ende, me këtë teknikë dhe dëshirën tuaj shpejt mund të arrini rezultate të tilla që shumica e njerëzve në botën tonë moderne nuk e kanë ëndërruar.

Kush është një gjeni

E pra, le të fillojmë në mënyrë, para se të bëhesh një gjeni, duhet të kuptosh se kush është gjeniu i vërtetë. Në të vërtetë, në botën moderne, dhe para kësaj , të gjithë njerëzit u quajtin genius që ishin një rend i madhësisë ose madje edhe disa urdhra të përmasave më të larta se niveli i zhvillimit të një personi të zakonshëm .

Dhe kjo vlen për çdo drejtim të zhvillimit njerëzor, pavarësisht nëse është niveli i inteligjencës, qoftë aftësitë fizike, arritjet në muzikë, vizatime, poezi, shpikje, madje edhe biznesi, zhvillimi shpirtëror dhe çdo gjë tjetër.

Në të vërtetë, shumica e aftësive paranormale, siç thuhet, gjithashtu nuk janë dhënë nga lindja dhe ato gjithashtu mund të zhvillohen me sukses në nivelin e dëshiruar me ndihmën e kësaj teknike, vetë-zhvillimi pothuajse nuk ka kufij.

Kjo është, në fakt, për t'u bërë një gjeni, është e mjaftueshme që të tejkalohet ndjeshëm niveli i zhvillimit të njerëzve mesatar të zakonshëm dhe kjo është ajo që ne do të mësojmë sot. Natyrisht, me të drejtë mund të argumentohet se ka gjeni që nga lindja, dhe është e pamundur që ato të bëhen fizikisht vetëm se mund të lindin.

Geniusët lindin ose bëhen

Po, nuk është më sekret, me të vërtetë ka gjini nga lindja, por besoj se në 99.9% të rasteve nuk ia vlen të bëhen ata edhe këtë mundësi.

Së pari, gjenitë nga lindja janë njerëz me një kod gjenetikfillimisht është dëmtuar , shpesh me disa vështirësi fizike të dukshme dhe në fund ata janë të paaftë të diversifikojnë fillimisht. Ndoshta ata kanë ndonjë qëllim më të lartë, apo është thjesht një shaka e natyrës, një mallkim, apo edhe vullneti i shansit.

Por në të vërtetë, gjenjet nga lindja janë të angazhuar në gjithë jetën e tyre vetëm në një gjë, ose edhe më shpesh nuk janë të angazhuar në asgjë, ata pothuajse nuk janë gjithmonë të lumtur, dhe përveç kësaj, për shkak të pabarazive të zhvillimit të njëanshëm, ata vdesin shumë herët, shpesh jo edhe duke arritur moshën 30 vjeçare.

Prandaj, në qoftë se ju nuk keni gushë dhe ju nuk i shumoni numrat me njëzet shifra nga fëmijëria, e konsideroni veten me fat, tani ju mund të arrini gjithçka vetë, dhe kjo do të jetë shumë më e meritueshme dhe më e dobishme.

Mirë, ne do të flasim për lumturinë veçmas në artikuj, edhe pse kjo është gjithashtu një faktor shumë i rëndësishëm, por mbani mend tani: jo një paragjykim i madh zhvillimor ndonjëherë do të çojë në lumturi. Në fund të fundit, lumturia është harmoni, dhe harmonia është një zhvillim i larmishëm. Dhe çdo drejtim i vetë-zhvillimit do të jetë shumë më efektiv nëse tashmë keni shumë njohuri në fusha të tjera. Dhe në biznes, është ende disa herë më e rëndësishme.

Gjeni i vërtetë

Dhe tani në një bisedë rreth asaj se si të bëhesh një gjeni, mos harroni gjenitë reale harmonike dhe të larmishme. Edhe Leonardo Davinchi më i njohur dhe i mirënjohur do të merrte me meritë në kohën tonë një grumbull të madh shpërblimesh Nobel.

Thjesht mendoni se si është e mundur njëkohësisht të jetë një mjek i shkëlqyer i kohës së tij, një inxhinier i shkëlqyer, një matematikan, një filozof, një astrolog, një artist dhe shumë gjëra të tjera që i lëmë prapa skenave për tani. Dhe nga rruga, sigurisht, dhe jo një biznesmen i keq, si dhe shumë të holla është e nevojshme edhe për pronën e tij dhe dhjetra eksperimente të ndryshme.

Dhe në botën moderne ky aspekt material që i ka shqetësuar të gjithë është edhe më i rëndësishëm, pasi me burime të pakufizuara ju mund të zhvilloni shumë më shpejt në çdo zonë që ju pëlqen. Dhe ka aq shumë fusha të veprimtarisë që mund të bëhen vetëm nëse ka burime të mëdha materiale.

Pra, pse kufizoheni artificialisht në vetë-zhvillim, sepse një botë e tillë e mrekullueshme dhe e larmishme u krijua në mënyrë specifike për të zgjeruar gamën e mundësive tuaja potenciale dhe jo në mënyrë që ju të kufizoheni në mënyrë specifike. Prandaj, tani sfera materiale është një nga fushat e rëndësishme të jetës suaj, për të thënë, tokë pjellore për vetë-zhvillimin tuaj.

Dhe nuk ka asgjë të keqe në materialitet, sa shumë njerëz mendojnë për të, në realitet edhe spitale të mira, shkolla dhe të ngjashme, dikush krijon institucione të tilla dhe këto nuk janë padyshim njerëzit më të këqij në tokë. Dhe edhe më shumë për krijimin e diçkaje më globale, thjesht nuk mund të bëni pa para, edhe nëse synimet tuaja janë më fisnike.

Gjithkush mund të jetë një gjeni

Dhe në fund, ju nuk mendoni se Leonardo Davinchi është i vetmi njeri i zhvilluar dhe i shkëlqyeshëm në planetin tokë. Ju shpresoni se ju e dini se shumica e filozofëve grekë dhe romakë ishin matematikanë të mëdhenj, mjekë dhe inxhinierë, dhe për më tepër shpesh për të gjitha këto, në të njëjtën kohë fitoi në Lojërat Olimpike.

Dhe, sigurisht, kjo listë e njerëzve të gjithanshëm të gjenijuar mund të vazhdojë për një kohë shumë të gjatë, me qindra e jo mijëra emra të mirënjohur dhe jo shumë të njohur nga historia e njerëzimit. Por çfarë të them është me të vërtetë një gjeni mund të jetë dikush që shkon në këtë, megjithëse një mënyrë e gjatë, por shumë interesante .

Në fund të fundit, mjafton të kujtojmë edhe një shembull tjetër më banal të një aktori, atleti, biznesmeni modern, dhe më poshtë listës, Arnold Schwarzenegger.

A është e mundur të bëhet një gjeni

Ju vetëm mendoni se ai është në të njëjtën kohë shumë z. Olympia, aktori më i popullarizuar, pronari i suksesshëm i një zinxhiri restorant, autori i librave që lexohen, një politikan dhe madje edhe guvernatori i një shteti të tërë në Amerikë. Edhe pse jo aq e vështirë, sepse ai me të vërtetë i pëlqen të gjitha.

Por nëse është e lehtë, atëherë pse nuk jeni bërë ende të paktën një prej tyre dhe ai është bërë gjithçka në të njëjtën kohë? Por, natyrisht, e gjithë kjo mund të arrijë me të vërtetë vetëm një jetë, madje edhe më të lehtë dhe më të shpejtë se ai.

Natyrisht, që të bëhesh gjeni, do të duhet të marrësh hapa shumë të tjerë përgjatë rrugës për përmirësimin e vetvetes , por ka edhe lajme të mira. Nëse dëshironi, ju mund të bëheni një person shumë më i suksesshëm, i udhëhequr nga një logjikë shumë e thjeshtë ose madje edhe algoritmi i pothuajse të gjitha gjenieve të njohura në histori.

Epo, nuk do t'ju torturoj për një kohë të gjatë dhe në pjesën tjetër të tregimit për mënyrën se si të bëheni gjeni, unë do t'ju them tashmë praktike me sukses të njerëzve të mëdhenj . gjeni tuaj dhe rrugën e arritjeve tuaja të ardhshme të mëdha. Dhe sigurisht, gjithashtu lexoni artikuj se si të bëheni të mençur . i shëndetshëm . të pasurve . si të arrish . si të bëhet një lider ose madje të shenjtë .

Në të vërtetë, këtu nuk ka asgjë të mbinatyrshme, dhe aq më tepër e pamundur dhe jo, dhe kush, nëse ka një mundësi të tillë për një zhvillim të shpejtë, do ta braktisë atë?
Por nëse është e lehtë, atëherë pse nuk jeni bërë ende të paktën një prej tyre dhe ai është bërë gjithçka në të njëjtën kohë?
Как перевести жилое помещение в нежилое правильно
Перевод жилого помещения в нежилое – насущный вопрос. Он может интересовать и многих предпринимателей, которые решили открыть свой бизнес, и собственное помещение в подходящем месте у них для этого есть

Чем сверлить керамогранит, как лучше это сделать?
В современном строительстве все большую популярность приобретает керамогранитная плитка. Изначально этот материал планировался для технического применения, поэтому при его создании акцент делался на такой

Как купить землю под строительство коммерческого объекта?
В любом крупном городе купить земельный участок под строительство – это та еще задача. Свободной земли практически не осталось. Дефицит, в свою очередь, провоцирует рост цен. Впрочем, это обстоятельство

Что такое намеренное ухудшение жилищных условий и как определяется факт его совершения
В 2005 году в ЖК РФ появился новый термин «намеренное ухудшение жилищных условий». В ст 53 он трактуется, как действия, способствующие ухудшению условий проживания. Как показывает практика, основная

Как избавиться от домашних муравьев
Зайдя однажды на кухню, вы вдруг осознаете, что уже не единственные хозяева в своей квартире — ваша законная жилплощадь захвачена полчищами муравьев, одними из самых зловредных домашних паразитов. Первая

Ипотека в Сбербанке — как выбрать, как оформить и как получить
Для многих граждан ипотечный кредит — единственный шанс купить собственное жилье. Оформить ипотеку можно в большинстве российских банков. Однако наибольшей популярностью у заемщиков пользуется Сбербанк,

Как организовать свое дело
Чтобы получить подробное руководство  для открытия своего дела, узнать последовательность этапов и их особенности, необходимо почитать данную статью. Чтобы организовать свое дело, и в случае,

Как корреспондент kommersant.ru делала ремонт в своей новостройке.
Вместе с ключами владельцу новостройки выдают пластиковую ручку. "Вот вам пока одна, откроете с её помощью все окна, проверите, всё ли в порядке. А потом, когда закончите чистовую отделку, мы вам выдадим

Как делится наследство после смерти мужа между женой и детьми?
Сталкиваясь с необходимостью получить и оформить имущество после смерти мужа, жена должна быть осведомлена в том, как это происходит, кому какая доля имущества переходит, кто и на что имеет право, как

Как бороться со стрессом
Стресс — это не то, что с вами случилось, а то, как вы это воспринимаете” . Ганс Селье В стремлении описать неизъяснимый мир человеческой души ученые придумали много новых слов, но тем самым, похоже,

We have 4 guests online